Prvi pogled na PS5 omote za igre

Meni ovo ruzno, bolje i da su one png background stavili nego ovu bijelu boju.

Da
 Taj beli baner sa crnim PS5 baơ ne sedi lepo. Razumem ih da vuku inspiraciju iz PS5 konzole i crno-bele kombinacije sa plavim akcentom, ali nekako to sve ovde ne funkcioniơe najbolje. Kako god, diskovi će za par godina verovatno potpuno izumreti

Bolje da su stavili crnu, blago providnu kutiju, plavi baner i beli logo. Ovako izgleda kao da su pripremu za ơtampu radili u paintu iz windowsa 98. Ili da su logo makar malo zasivili, da nije čista crna.

tenor

1 Like

Podsjeća me na one ps2 platinum
https://images.app.goo.gl/KsKZgyMXmTBBWPjQ7

Koga briga, vaĆŸno je ĆĄta je ispod omota :grin:

2 Likes

Prije 15 godina o ovome se ne bi ni pricalo niti promoviralo na ovaj nacin. Svijet se ubrzano mijenja, samo je pitanje je li ovo moderno drustvo i najpametnije od svih do sada

1 Like

jebote kad malo razmislim iz ovog ugla

1 Like

Pa oni sami promoviĆĄu i tupe o tome, mi samo komentariĆĄemo na to. :joy:

whocares.gif

Omot za Fifu 21 ce biti kocka sa brojem 21 :smiley:

Pravda za diskove. Only hard copy. :joy:

2 Likes

Vauuuu kako je lepo
 a koja razlika izmedju kutije za PS5 ili PS1 ??
Plasticna kutija a unutra CD

uuu, kako ste svi cool & edgy :slight_smile:

Da li si ikada gledao kako izgleda kutija iz koje si izvafldio patike??? :rofl:

HoćeĆĄ da kaĆŸeĆĄ da ti kad kupujeĆĄ igre otvoriĆĄ DVD kutiju da vidiĆĄ kako izgleda disk unutra?

Jebes omot, to je kao da uzimas knjigu zbog korica. Sustina je u sadrzaju a ne u estetici.

1 Like

Ljudi ajde brisite temu, sramota je.
Bice belaja kako ste krenuli. :joy:

Ja gotivim dobra pakovanja u ovom smislu. Zato i volim steelbook edicije. Da je tako kao ĆĄto većina priča, collectors edition ne bi ni postojao (ne računajući figure). A i kao klinac sam oboĆŸavao da precrtavam omote sa Ps1 igara tipa Nightmare Creatures, Soul River itd, itd. Tako da, dizjanom se bavim i gledam sve. MoĆŸda neĆĄto neće da mi koristi, ali svakako obratim paĆŸnju u sekundi na gomilu stvari estetske prirode.