Meni ovo ruzno, bolje i da su one png background stavili nego ovu bijelu boju.
Da⊠Taj beli baner sa crnim PS5 baĆĄ ne sedi lepo. Razumem ih da vuku inspiraciju iz PS5 konzole i crno-bele kombinacije sa plavim akcentom, ali nekako to sve ovde ne funkcioniĆĄe najbolje. Kako god, diskovi Äe za par godina verovatno potpuno izumretiâŠ
Bolje da su stavili crnu, blago providnu kutiju, plavi baner i beli logo. Ovako izgleda kao da su pripremu za ĆĄtampu radili u paintu iz windowsa 98. Ili da su logo makar malo zasivili, da nije Äista crna.
Koga briga, vaĆŸno je ĆĄta je ispod omota
Prije 15 godina o ovome se ne bi ni pricalo niti promoviralo na ovaj nacin. Svijet se ubrzano mijenja, samo je pitanje je li ovo moderno drustvo i najpametnije od svih do sadaâŠ
jebote kad malo razmislim iz ovog uglaâŠ
Pa oni sami promoviĆĄu i tupe o tome, mi samo komentariĆĄemo na to.
whocares.gif
Omot za Fifu 21 ce biti kocka sa brojem 21
Pravda za diskove. Only hard copy.
Vauuuu kako je lepo⊠a koja razlika izmedju kutije za PS5 ili PS1 ??
Plasticna kutija a unutra CD
uuu, kako ste svi cool & edgy
Da li si ikada gledao kako izgleda kutija iz koje si izvafldio patike???
HoÄeĆĄ da kaĆŸeĆĄ da ti kad kupujeĆĄ igre otvoriĆĄ DVD kutiju da vidiĆĄ kako izgleda disk unutra?
Jebes omot, to je kao da uzimas knjigu zbog korica. Sustina je u sadrzaju a ne u estetici.
Ljudi ajde brisite temu, sramota je.
Bice belaja kako ste krenuli.
Ja gotivim dobra pakovanja u ovom smislu. Zato i volim steelbook edicije. Da je tako kao ĆĄto veÄina priÄa, collectors edition ne bi ni postojao (ne raÄunajuÄi figure). A i kao klinac sam oboĆŸavao da precrtavam omote sa Ps1 igara tipa Nightmare Creatures, Soul River itd, itd. Tako da, dizjanom se bavim i gledam sve. MoĆŸda neĆĄto neÄe da mi koristi, ali svakako obratim paĆŸnju u sekundi na gomilu stvari estetske prirode.