Propustene igre od 2009 godine

E ovako treba mi savet kao sto naslov kaze koje igre da ubacim na Xbox a da su od 2009 godine.

Dakle posto sam imao konzolu do 2009 godine i imam poprilicnu kolekciju naslova za doticnu od 2005 do '09 sada bi ubacio(imam mogucnost da zatrazim da mi ubace na HDD) igre koje sam propustio a da su uglavno exluziva za Xbox.

Inace imam PC tako da naslovi koji su izasli i za PC pored Xboxa nema potrebe naglasavati.

Ono sto sam zapazio da je izaslo od 2009 a nema na PC su sledeci naslovi:

Halo Reach,Halo 4,Halo ODST,Gears of War 3,GoW Judgment,Crackdown 2,Forza Motorsport 2-3-4,99 nights 2,GTA V i Assassins Creed:Black Flag,Crysis 3,CoD Ghost (ovi naslovi su DX11 na PC a nemam podrsku za DX11)

Naravno podrazumevaju se naslovi kao sto su FIFA 14 a evo i 15 je pred izlaskom,NBA 2K14 kao i Kinect naslovi Adventures i Sport.

Ako ima jos neki naslov a da nisam pomenuo a da je vredan pomena navedite.

Ne znam kako ce da ti se upari u koncept, posto vidim sta preferiras, ali da iskocis malo iz klisea. :slight_smile:


Alan Wake, Fable ako nisi igrao, ostalo si mislim naveo od ekskluziva.

Alan Wake postoji za PC, Fable takođe.

Fable 2 nije na PC, a potpuno zaboravih da je AW izašao i na PC. Ima dosta xbla igara poput splosion man, comic jumper, ilomilo, ms. Splosion man…

takodje sve za pc :smiley:

Ms. Splosion Man jeste, sad sam video, a ilomilo je na Windows 8… Damn, šta im više nije na PC? :stuck_out_tongue:

Možda je bolje da uzmeš PS3, jer osim Gearsa, Haloa i Forze nemaš skoro ništa više da igraš. Ako nisi dosad, igraj Ninja Gaiden, to je konzolna exkluziva. Ali opet kažem, isključivo Xbox exkluziva ima veoma malo, tačnije svega ove tri, a to se može preći za nedelju dana.

I ja sam se ispalio za Alan Wakea, a igrao sam ga i na 360 i na PC. :ne: Ali da ispravim stvar, Red Dead Redemption. Nije XBOX ekskluziva, ali ga nema za PC. :slight_smile:

Eh da RDR to sam totales zaboravio.

Ono jeste da sto se tice Xbox-PC i nema neke prevelike razlike u naslovima al reko da vidim jel sam nesto propustio jos od gore navedenih.

PS3 daleko bolje stoji sto se tice exluziva ali ajd sad mozda nekad kasnije i to uzmem pa otpikam a za sada radije bi Xbox sa kinectom i zbog klinaca i zbog toga sto imam preko 50 naslova u kolekciji koje skupljaju prasinu…