Ne znam da li ste culi mozda za Project X DLC na kom radi BioWare. Nesto sam citao na jednom forumu, i sinulo mi je da je moguce da ce napraviti true ending za Mass Effect. Mozda se secate tweeta od Mike Gamble-a 8. marta: " Hardest day ever. Seriously, if you guys knew what we were planning, you’d hold on to your Mass Effect 3 saves. ". Sta je BioWare mogao da radi da je bio najtezi dan ikad.? Extended Cut DLC.? Nemoguce, EC nije bio ni najavljen pre kasnog marta i pocetka aprila, a tweet je dva dana posle izlaska ME3. Leviathan.? Ne verujem, jer su vec radili slicne DLC-eve u proslosti, i to VELIKE DLC-eve, pa nikad nije bio problem. Nije mi jasno zasto su imali najtezi dan ikada ako Project X nije stvaran.? Nadam se da jeste, i bilo bi previse dobro da izbace Indoctrination ending. Razmislite malo, izbace Extended Cut DLC, i onda pola godine kasnije da izadje true ending. Previse dobro jer bi onda tehnicki ceo fan base bio pod Indoctrinationom od strane BioWare-a. u svakom slucaju, jedva cekam mart 2013. posto kruze glasine da ce tad izaci. BioWare to nije potvrdio, ali ono… I Microsoft je negirao one skice za novi Xbox pa su par dana kasnije lupili aitorska prava i krenuli da gase sajtove koji su okacili slike… :mmm
Imali su contest na tom forumu za scenario za taj novi ending, bilo je odlicnih ideja, evo onog koji je osvojio prvo mesto: http://www.clevernoob.com/forums/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=519