Cao, treba mi jedna usluga bilo koga ko ima pristup live-u. Potrebno mi je da skine moj profil sa live-a i postavi ga na internet. Ja bih ovo i sam uradio, ali ne mogu, jer imam JTAG, pa nemam pristup live-u Koga zanima neka mi samo posalje P.P. ili neka kaze ovde, pa cu mu dati username i password. Unapred hvala.
i meni bi ovo trebalo ako neko ima volje.
ovako nesto How to Uncorrupt a Gamertag or Gamesave from a Banned Xbox 360
Ako ne uspete skinuce neko od nas
Ja sam moj izbrisao,tako da mi ne vredi bas tutorial.
@dragon_fly 3
hehe kako si izveo da izbrises profile? slucajno? ili se nesto cackao sto nije trebalo da se cacka… backup uvek btw
Ne pitaj nista, ja i moje majstorije Ako moze neko od vas da mi vrati profil, posto tutorial ne vredi, vec sam pokusao preko njega da uncorrupt-ujem profil, ali nista bez ponovnog downloada
posalji mi profil sa sve saveovima na mail, studiovpc at gmail.com da probam ja… ja sam uspeo moj da povratim sa svim saveovima…
Ponovo molim za pomoc nekoga ko ima live da mi download-uje profil i postavi na internet. Hvala studiovpc-u, pokusao je da mi pomogne, ali tutorial ne pomaze nista, jedino ce ponovni download profila sa live-a pomoci
elem ovako prvo da razjasnimo nesto, njemu nije corruptovan profil on ima problem samo kad udje u AVATAR EDITOR da mu FSD prijavi Fatal Crash Intercepted… profil mu se normalno uloguje, instaliran je avatar update ali i dalje nesto zeza, u fsd je odradjen clear data ali problem i dalje prisutan
ne verujem da ce nesto pomoci download profila
drugo, nisi nam skroz objasnio sta si sve radio da vidimo da krenemo u nazad svim koracima sta si ti radio…
da nisi mozda ubacivao neke avatar itemse koji su osteceni pa sad kad udjes u editor on u pokusaju loadovanja istih zakuca?
Nisam ubacivao nikakve avatar itemse, ali sam imao nameru Prvo sam kada si mi poslao konzolu instalirao update za avatar (14699), potom sam pokusao da se ulogujem na profil i uspeo sam, sa tim sto kada udjem u avatar edit i promenim nesto, a potom izadjem pokazuje gresku da ne moze da snimi profil. A kada odem u NXE (originalni, ne u FSD-u) pokazuje avatar ceo siv
pa onda nisi lepo instalirao avatar update, jel imas interni hdd ili ne? jer meni kad si slao konzolu nije imala nikakav hdd koliko se secam… stavio sam ti na internu memoriju sve… a avatar update ne moze na internu koliko mi se cini
ne pomaze tu download profila, samo u slucaju da je profile corrupted. ako i pomogne, izgubices ach i saveove, a onda ce morati neko to da ti radi.
jel si probao da napravis novi profil pa da vidis da li ce tada da ti prijavi isto?
Imam USB koji je formatiran kao interna memorija za Xbox. A na root drugog USB-a (koji nije formatiran u Xbox-u kao interna memorija) sam stavio Avatar Update i Xbox je najnormalnije pokrenuo update i odradio ga, ali posle toga su nastali problemi.
Edit: Napravio sam upravo novi profil bez ikakvih problema. Stvarno ne znam u cemu je problem sa starim profilom
uradi ovo gore sto ti covek kaze. da vidimo sta ce da se desi.
hmm onda ti je sstvarno profill ostecen, ja imam utisak da je deo koji je zaduzen za avatare ako se ne varam to je folder FFE072E tako nesto samo jedan broj veci od profile data foldera, nalazi se sve u content folderu pa u folder od profila
skini program CON Saver i provuci svaki tvoj save kroz njega, svaki file iz profile foldera, moras sve da iskopiras i da provuces kroz njega kako bi ocistio svaki moguci flag ako ima i da resignuje i rehashuje sve
link: [http://consaver.googlecode.com/files/CONSaver 1.4.8.rar](http://consaver.googlecode.com/files/CONSaver 1.4.8.rar)
naravno napravi backup sad tog postojeceg
ajd probaj pa javi
Pokusao sam sada da svaki save i file iz profile foldera provucem kroz CON Saver, ali ni to nije pomoglo. Ako bilo ko moze da skine profile sa live-a i to jos da pokusam, pa ako ni to ne moze, onda dizem ruke
skinucu ti ja, ali gde da ti ga okacim, nemam ovde vezu pc-xbox