Problem Xbox360 Slim - CD Drive se zaglavio

Pozdrav,

Imam jedno pitanje u vezi Xbox 360 konzole. Naime [B]CD Drive[/B] na konzoli ne moze da se zatvori. Predpostavljam da je najbolje resenje da se otvori konzola i da se to popravi. Moje pitanje je gde bih to mogao da odnesem da se uradi posto sam gledajuci video klip na Youtube-u shvatio da je previse komplikovano za mene da to uradim a da ne ostetim nesto. Ja sam iz Vrsca. Molim vas preporucite mi gde da odnesem ili posaljem konzolu (grad,servis…) negde gde ce to profesionalno da se uradi.

Hvala
Nandor

Moze da se namesti, sto se tice youtube moze da pomogne ali kora da se shvati mehanizam ako nisi rasturao nikada onda je bolje dati nekome.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Hvala na odgovoru. Ja kao sto rekoh ne bih da ga sam rasturam i hteo bih nekome da dam da popravi. Dakle zanima me kome da ga odnesem a da znam da nece da ga osteti posto sam ga jako malo koristio. Pozzz

Ja sam namestao to tako da znam o cemu je rec kao sto vidis u potpisu radim sve moguce modifikacije za konzole. :wink:
Uvek moze da se zameni mehanizam DVD drive-a ako je nesto otislo i sve bude kao pre.

Samo mi reci molim te gde si i kako mogu da ti donesem Xbox (Lično ili da posaljem?) Koliko bi kostala ta eventualna zamena ili ako je sve ok popravka tj vraćanje tacne na svoje mesto :slight_smile:

bilo koje informacije, dogovor sa bilo kojim clanom foruma idemo na private message, mail ili mobilni.

klikni na http://www.xboxrepublika.com/private.php
pravljenje nove poruke http://www.xboxrepublika.com/private.php?do=newpm