Problem u vezi forze 4

Naime malopre u toku igranja forza 4 u trci mi je je iskocila poruka sa time da je disk unsupported i da nabavim original,da napomenem da nisam kacio konzolu na net vec 6-7 meseci od pojave lt 3.0 i trenutno imam lt 2.0[nikako da se nakanim da uradim jtag…] reko ok,posle povratka u dash-u pustio je opet i iskocila mi je poruka tipa da ocistim disk i da restartujem konzolu jer je disk unsupported.Reko da nije se zaprljao mozda laser malo pa da zato zeza jer nisam imao nikakvih problema sve do sada i to posle 15h igranja ove igre i prvi put mi se ovo desilo.Izvadim i ubacim disk i ono normalno startuje sve full udjem u trku gde sam i stao i kao i prosli put na istom mestu na 3. krugu mi iskoci poruka kako je disk neoriginalan il sta vec.

Tako da laser otpada,verovatno je do diska jer mi se to oba puta desilo na istom delu staze tako da je sigurno to.E sad jer da skinem opet tu verziju igre jer mislite da je do diska posto sam rezao truncate metodom koju koristim[mada i dosta drugih igara je rezao sa nepunih 100% i nisam imao uopste problema snjima] ili?Jako bi znacio vas strucniji komentar jer bukvalno do sad za ovih 3 godina nijednom se nisam susreo sa bilo kakvim error-om ili ovim unsupported discom…

Probaj da ubacis TU, imao sam isti problem, od kad sam ubacio TU vise mi ne izbacuje poruku.

sta mu dodje taj TU?Nisam imao ni potrebe nikad da ga ubacujem tako da ne znam.Secam se da se tu ubacivao samo kod onih koji su pokupili silent update,nisam edan od njih tako da nzm stvarno…

TU=Title Update ili patch

Ubacio taj tu,zavrsio cak i 1. celu diviziju i sve sljaka.Hvala jos jednom arapskom princu na pomoci,bez njega nista :slight_smile:

idemo pod reseno.

Ajmo idemo pod reseno :emoticon-0100-smile, lockinjo.