Problem sa ulaskom u BIOS

Pozdrav imam problem na kompjuteru da udjem u bios. Znam da bih trebao da pritisnem F1, F2 Esc ili Del dugme kada se ukljuci racunar, ali kod mene na racunaru cim se ukljuci ne vidi se onaj text koji bi trebao, vec odma stoji slicica Windows 7. Moze li mi neko pomoci kako da to resim?

pa druakj f2 ili DEL non stop cim upalis ti cepaj oba neprestano jedno pa drugo mora da udje hehee

Kucaj na google za bios po proizvodjacu izbacice ti sigurno. Znam da su i mene neke ploce zamajavale, nisu htele ali na kraju udju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Negde je f8…f12…

Ma nije to problem pokusavao sam ja sve da pritiskam, nego kad ukljucim komp pojavi mi se crna slika sa znakom windows 7 i posle par sekundi ona plavo-zelena slika. Uopste mi se ne pojavljuju ona slova odakle bih trebao da udjem u bios. Ova maticna je u pitanju MSI 760GM-P21 (FX)

ja sam ti lepo napisao kako da probas NEMA STA DA CEKAS, znaci upalis komp i momentalno krenes da drugas DEL ili F2 s obzirom da je ploca u pitanju a ne laptop onda je na DEL sigurno, znaci picis DEL kao besan :smiley:

Sad sam to hteo da kazem. Za lap topove menjaju to dugme u zavisnosti od proizvodjaca, ali za komp bi trebalo da ti je del dugme. Ne moze da ti ne da da udjes u bios, mora da radi…

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

za svaki slucaj probas i F1 nekada i to pali… ili pritiskas TAB da pi sklonio post screen pa onda DEL, tj igraj se naizmenicno TAB -DEL-TAB-DEL dok ga palis

Ali izgleda da je ovo: Skini MSI SUITE i MSI Control Center (W8) sa linka http://tiny.cc/t4euqw i imas stavku Clik Bios II i tu kad udje imas podesavanja direktno iz Windowsa ovo je UEFI bios. Bar ja tako mislim. Skini upustvo u PDF je MSI Software Guide sa linka http://tiny.cc/f9euqw Pozdrav, i nadam se da ces da uspes u svemu ovom.