Problem sa seckanjem kod nekih igara

Drugar ima problem sa novom Fifom i Grand Slam Tennis-om. Znači ova dva diska sam narezao i na mojoj konzoli rade odlično dok kod njega seckaju i to vrlo često u toku igre. U pitanju su samo te dve igre pošto mu ostale rade i ne koče uopšte. Inače njegova konzola je kupljena pre samo mesec dana.
Jel zna neko u čemu je problem i kako to rešiti?

jel igra na hardu ili sa diska? ako je sa diska, onda moguce da secka zbog slabijeg kvaliteta diska. to ako je njegova konzola nova ne mora da znaci da je u njoj laser kvalitetniji nego u tvojoj. ako je igra sa harda, onda nek ocisti system cache. ode u system settings, memory, pa hard disk, pritisne Y i dobice opciju clear system cache

Ne igra sa diska, instalirane su obe igre na hard.
Biće onda da je ovo čišćenje system cache-a. :slight_smile:
Zahvaljujem na odgovoru.

odnesi ti njemu te dve igre koje si ti narezao i utvrdio da rade bez seckanja,moguce i da mu je do diskova.Ako mu sve ostalo bez problema radi vise bi iso na to nego na zaprljani laser i ostalo…

Mislim da ne moze da bude do diskova ako igraju sa HDD-a. Da nisu uspele da se instaliraju na HDD onda bi moglo da se kaze da je do diskova.

Jel mu je jtagovana konzola ?

Nije koliko shvatamo

OK, ja se izvinjavam, samo sam hteo da pomognem…imao sam slican problem sa jtagovanom…mozda je pokusao da prebaci sa diska na hdd ako je jtagovana.Povlacim se.Izvinite jos jednom na smetnji.