Problem sa PS3 molim za pomoc!

Pozdrav, hitno mi je potrebna pomoc oko ps3 konzole.
Soni mi je cipovan multimam mi je radio normalno i pokretao sve igre.
Onda sam se prikacio na internet preko wifi-a i abdejtovao sistem preko interneta.
Napravio sam i akaunt na PSN. I kad sam hteo da udjem u multiman pisalo je** ‘‘An error occured during the start operation. (80010017)’’ **a nestao mi je i install package files. Pokusao sam sve da uradim skidao sam novi rogero i mulitman ali nista nije uspelo zatim sam formatirao memoriju.
Molim vas pomozite ne znam sta da radim :confused:

Ako ti je nestalo install package files to znači da si updateovao firmver na oficijelni iliti konzola ti više nije “čipovana”.
Sada mora hardverski da se radi downgrade da bi mogao da se instalira softver koji čita kopije.
Za downgrade imaš
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3796
i
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=2476

Zasto mi je ovo poznato a Vlado? :smiley: Samo sto sam ja updejtovao sa igre hehehehe

A jbg dešava se svima. Ja recimo kad sam jeo vnago spuštao firmver na 3.55 pa prebacivao na dex zaboravim da izbacim igru iz drajva i instalira ofw.
Sreća pa je u pitanju pes 2011 i na njemu ofw manji od 3.55 pa nije morao na programator :smiley:

Nisam u svijetu PS3, ali koliko sam procitao nekada, tebi se resetovao firmware na fabricko (nadam se da ne grijesim), pa se to treba ponovo flesovati ili sta vec. Imas ovde momke (servisere) koji to najbolje rade. Imas na pocetnoj strani sa desne strane njihove brojeve telefona pa laganini nekom od njih objasni gdje je problem…

vise nije chipovan znaci ima oficijalni FW. Ko ima cipovanu konzolu nikada ne radi update sa interneta preko wifi i iz igre, samo sa USB i CFW koji treba… smor :frowning:

i moj avatar ti je objasnio sve (Patak Daca u to vreme) :stuck_out_tongue:

Dobro,hvala vam na informacijama izbedačio sam se maksimalno. :frowning:

Nema druge sem downgrade-a, i uvek ali uvek obrati paznju sta radis, konzola se nikad ne zezne sama uvek uz pomoc korisnika

Postovanje i pozdrav svim clanovima foruma. Registrovao sam se iz razloga sto trazim pomoc za moj problem. Naime,Interni hard na ps3 mi je 111 gb. Nakon sto sam zavrsio GOW rekoh da ga obrisem, njega i Bettlefield Hardline, da oslobodim prostor za GTA 5. Medjutim tokom brisanja je nesto zabagovalo, nisam mogao da ugasim konzolu, pa sam izvukao kabl iz srtuje. Probao sam rebuilding detabase, ali nikakvih pomaka nije bilo. Pise, Free space 2574 MB / 111 Gb iako trenutno imam 2 igre koje zajedno cine 45 GB. Zanima me jer postoji resenje, jer mi ne ide u glavu da mi je ps3 “pojeo” vise od 50 Gb??