Problem sa pokretanjem igre Rayman Origins

sta da radim?
narezao sam rayman origins i iskace mi ovo

sta da radim?
rezao sam po upustvu.

8,5 dvd+r,brzina 2,5,img burn je podesavan prema ovom upustvu http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-03-01-2012-a.html
radio sam abgx 106 sta da radim?

koji rezac imas i koji je disk? verbatim, maxell…

mazel mi je dvd,do sad sam rezao i nije bilo problema ali sad mi je odjednom zablokiralo na ovu igru.
provukao sam ga na abgx360 gui 1.0.6.

Pretpostavljam da imaš 3.0 i burner max, a pošto koristiš Maxell, vjerovatno nije dobro narezan disk. Provuci disk kroz kprobe pa će ti se samo kazati. Ako dobiješ loš rezultat a pretpostavljam da hoćeš, probaj narezati ponovo. I uključi verify na imgburnu, ako ti disk ne prođe verify, nema smisla stavljati ga u box uopšte.

imam 2.0 necuda ga abdejtujem dok ne nabavim lite on ihas rezac,ako treba skinucu ixtreme burner max.
is ta da radim dalje?
ako treba abdejtovacu ga ali sta dalje?

ne treba da provlacis kroz abgx ako imas lt 2.0 vec samo uzmi narezi igru, skines je i ODMAH rezi ne provlaci uopste kroz abgx e onda ce da ti radi

@barcg
Pa ako imas 2.0 firmware LT+ , onda nemoj da provlacis roz abgx 1.06, jer ce ti on pecovati igru , da mozes da je rezes samo burner max rezacem. Znaci samo skines igru i rezes truncate metodom(ovo vazi ako nemas metro dashboard, a mislim da nemas, jer bi za njega morao imati LT+ 3.0).
Izvinjavam se , malo sam zakasnio, kad odjednom studiovpc odgovorio.

U tome je tvoj problem. Pošto si još uvijek na 2.0, ne treba da provlačiš kroz abgx. Skini ponovo igru i reži bez provlačenja kroz abgx. Čuvaj taj disk koji sad imaš, sutra kad budeš flashovao na 3.0 moći ćeš ga tad koristiti. Pošto pretpostavljam da si rezao na “truncate”, nećeš ga moći instalirati na hard ali će raditi sa diska.

Važi za sve, ne samo za tebe, kad opisujete problem napišite sve pojedinosti u vezi s njim, kao što su Firmware i dashboard vaše konzole, tip rezača i diska na koji režete i program i podešavanja kojima režete. Lakše će biti nama a vi ćete prije dobiti odgovor. Hvala.

problem resen

sa pet istih odgovora. nadam se da mu je jasno :smiley: