Problem sa kupovinom Backwards Game igrama na Xbox One X

Pozdrav posle dužeg vremena…kupio sam pre par dana Xbox One X i nailazim na problem…ne mogu da kupim Backwards Compatible igru na Xbox-u kao ni online na sajtu…redovnu igru koja je namenjena Xbox One sam kupio bez problema…sve mi je uredno dodato i Paypal i Debit Card…na netu ne postoji afekvatno rešenje…da li se neko susretao sa ovim i kako kupiti igru koja je kompatibilna sa 360…ponovo bih da odigram neke naslove…greska koju izbacuje je:
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.

Ne mogu xbox 360 igre preko stora, cak ni one uz xbox live, ni preko vpna. Jedino uz dopune mozes da ih kupujes( ali ni za ovo nisam siguran)

x360 igre se kupuje sa stora, preko kompa ili mobilnog pomocu VPNa!

ima na forumu mnogo objasnjenja, samo malo potrazi

2 Likes

Pokušao sam sa Tunel Bear VPN na iPhone-u…izgleda da nešto ne radim dobro i dalje imam istu poruku kada probam da kupim igru…neki savet za VPN,ili neki drugi ?

Tunnelbear sam i ja koristio za Xbox one, za aktiviranje live pretplate, da li ti se poklopio region konzole sa VPN regionom? Takodje, ne radi preko konzole, moras preko racunara…

Znam da ne može preko Xbox-a…probao sam preko telefona…namestio sam US na VPN…kada udjem u check IP pokazuje da sam u US…pokusao sam kupiti i dobijam istu poruku…da li ima do browsera?nemam ideja vise…

Ne mogu da se kupuju 360 igre iz našeg regiona. Ne možeš ni preko kartice ni preko gift card-a nažalost. To je očajno glupo i probao sam na sve moguće načine. Jedini način koji uspeva u mom slučaju je da poznajem lika koji ima američki PayPal na postojeću američku adresu (ne ovaj naš PayPal) koji je lik napravio još pre nekoliko godina kada je to i bilo izvodljivo. On se uloguje na moj profil preko pc-a i vpn-a i uzme par igara koje želim, izloguje se i to je to. Ja mu posle uplatim sumu nazad na račun i eto. To je jedini način. Čuo sam i nešto da se zasebno promeni region na profilu na xbox 360 konzoli da se poklapa sa xbox one jer oni nisu povezani, ili da se sa xbox 360 store-a na samoj konzoli kupuju igre ali odakle meni sada legalan xbox 360… Eventualno da ganjaš igre na diskovima po sajtovima kao što su Kupujem prodajem ili Limundo.

1 Like

Da sam znao za ovo pre kupovine ,dva puta bih razmislio da li bih je kupio…vezan sam za neke naslove i bio sam presrecan da ih opet mogu igrati,posto mi se stari Xbox 360 pokvario,popio je RROD i nece niko da ga pravi…i ja sam nasao opciju da pazarim preko 360 -ke i mislim da ce to biti jedino resenje…

Uvek imaš mogućnost da pazariš fizičke kopije 360 igara koje će ti sigurno raditi. Diskovi za xbox 360 se kreću od 300-1000 dinara, pogledaj po domaćim sajtovima za kupoprodaju.

Koje igre ti trebaju? Možda uspemo da ih izbunarimo ovde negde jeftino.

Za početak Dead Space 1,2,3…one su mi najbitnije…posle ima još naslova Tomb Raider-a…ima poviše…:slight_smile:

Uzmi EA Access, u njemu imaš sve Dead Space igre.

1 Like

To jeste, tu imaš sva tri dela DS, imaš i Mass Effect ako voliš i to. Dobro je pa nisu neke retke igre, ovih kao Dead Space ima stalno po oglasima za 400 din otprilike tako da nije strašno.

1 Like

Hvala dobri ljudi,drago mi je da sam se vratio na forum,nije me bilo par godina…

2 Likes