Problem Prilikom Instalacije

Poštovanje ljudi, ovako kod mene je modifikacija LT 2.0, spržio sam Fifa Street, SSX koje su XDG2 igre i nemam nikakvih problema ali zato imam sa ‘‘Capcom Digital Collection’’ mogu je igrati ali ne mogu je instalirati a i ona je XDG2 igra, piše mi ‘‘INSTALLATION OF THIS GAME ISN’T SUPPORTED’’ Inace dashboard mi je 13599

Veliki sam nostalgičar Street Fightera i krivo mi je što ga ne mogu instalirati, inace sve igre prije instaliram i nikada ne igram bez instalacije… znaci ipak nema drugog rjesenja?!

koliko mi se cini ovome je vec bilo reci ako se nevaram desava se kod nekih igara koje su “collection” da nije podrzano instaliranje na hard,procesljaj malo forum.

kolekcije sa malim arcade igrama se ne mogu instalirati. isti problem je imala i kolekcija sa trails hd, limbom i ne znam sta je jos bilo. tako da je najverovatnije i ovde isti problem.

Ona kolekcija Xbox Live Arcade Pack koja se sadrzila Limbo, Trails HD i onog treceg (zaboravim mu ime) moze da se instalira na HDD. Bude jako malo - oko 300MB, mozda malo vise ALI i dalje se vrti disk u drive-u tako da te to ne zbuni. Isti slucaj je i s Serious Sam HD i Monkey Island Limited Collection

Oboje vas muci xplosion man :slight_smile: sry za off :slight_smile:

heh,meni se npr. desilo da sam insatlirao Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper,igrao malo i obrisao instalaciju,pa posle nekog vremena je opet izvadio iz naftalina misleći da je opet igram ali više nisam mogao da je instaliram! :nono: sve sam živo pokušao,ali jok! listao gugl i uvideo da nisam jedini sa ovim problemem! nisam pronašao rešenje! :ne: