Priprema za Gamestopovu promociju četvrtkom, tj. Payday u stvarnom životu ;)

Ok, da ne bi okupirali XO Rezime temu, i radi lakše organizacije za Gamespot promociju, preko koje se dobijaju kodovi za XBL u vrednosti po 5$.

Da ponovim šta je u pitanju: Promocija je počela prošlog četvrtka, i ponavlja se svakog sledećeg do 10.7, i dele se hiljade kodova. Počinju u 19.00
Šta je potrebno: Facebook profil i nalaženje linka koji se krije u njihovim Tweetovima.

E sad, kao i svaki put kada se nešto deli preko FB je moguće iskoristiti više profila da bi se pokupilo više kodova. Zato, ko je zainteresovan, neka se baci na pripremu FB naloga :slight_smile:
Ima samo jedan problem: u svakom brow**** se može samo jednom iskoristiti ta promocija. Tu dolazi na scenu jedan mali mod koji neki browseri imaju: Incognito, kako se zove na Chromeu ili neki njegov ekvivalent u drugim browserima, čime se eleminiše potreba za više browsera.

Za svaki slučaj, evo malo uputstvo za one kojima treba mala pomoć oko toga kako da koriste Incognito mod.

Nakon što postavim link, na njega kliknete desnim klikom i pojaviće se padajući menu, i odaberete open in new incognito window.


I onda će vam se otvoriti novi prozor, gde će biti prazna polja, gde prvo unosite email. onda traži da se unese koji je FB profil u pitanju, pomoću emaila i sifre, i onda treba da pristanete da vas skenira ona aplikacija, koju kasnije mozete ukloniti, zove se Coupons. Nakon toga dobijate kod, koji možete samo kopirati u notepad, da ne gubite vreme unoseći ga na Xbox.com.
Kada ste sve to završili ugasite Incognito prozor i otvorite novi na isti način kao malopre i ponavljate iste korake, sve dok imate pripremljene profile. Za oko pola sata možete pokupiti oko 50$ :slight_smile:

Mala napomena, pošto je u pitanju promocija za Ameriku i $ su u opticaju, da bi ih iskoristili morate promeniti svoj profil sa UK na US, i on će ostati na US u narednih 3 meseca. Takođe, taj novac se može iskoristiti samo preko xbox konzole.

E pa, ljudi, eto malog uputstva, pojašnjenja i objašnjenja. Podsećaću više puta pred promociju, a ako vam treba podsetnik preko telefona kontaktirajte mene ili @xX8Lampard8Xx preko pm.

Ako ima neko pitanje, postavljajte :slight_smile:

Uživajte u akciji. :wink:

Korisni linkovi: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=840749, https://twitter.com/GameStop

Ko koristi Outlook ima mogućnost da koristi Aliases da bi kreirao 10 FB profila. Evo kako:

[SIZE=3]OUTLOOK - Make an outlook email. Set up ten aliases. (Options > Outlook > Create Aliases) Ten emails to set up dummy FB accounts.[/SIZE]

D0 10.7? To znaci, jos 1 ili 2 promocije?

Jedno pitanjce :)) jel konzola mora da bude konektovana na live,(trenutno nisam pretplacen)tj ako ukucam koodove jel mi oni ostaju na profilu pa kad aktiviram live u toku jula (planiram) jel cu tada moci da ih koristim ???

Biće sad u četvrtak i onda opet sledeće nedelje, isto u četvrtak verovatno od 19.00 pa do 20.00 ili 20.30 :slight_smile:

Ovako, u osnovi, kodovi nemaju veze sa konzolom, vec samo sa profilom. Kodove kucas na xbox.com ili direktno na xboxu, pa šta ti je jednostavnije. Taj novac se vezuje za tvoj profil, i tamo ostaje, sve dok ga ne iskoristiš ili ne istekne nakon godinu dana. Znači, kada konzolu povežeš sa Liveom, moći ćeš da koristiš taj novac kako god hoćeš.

Milane jel to radi po satu ili po broju kodova?Mislim, kada ističe promocija, kada se razgrabi određena količina ili kada istekne sat, sat ipo?

Pa pazi, trebalo bi po broju kodova, ali je oba puta trajalo tačno sat i po. Sad da li su baš tad ponestali kodovi ili su samo rekli: “Dosta, gasi sad, dovoljno su nakupili”, nemam pojma :slight_smile: A i dele hiljade kodova, tako da neće odmah nestati, i to im je još podsticaj, jer imaju promociju za XO trenutno, i nakon promocije, gde ako odneseš kod njih staru konzolu, X360 ili PS3, dobijaš XO za 150$ manje i dobijaš valjda 75$ dolara da kupiš u radnji šta hoćeš :slight_smile:

Mali podsetnik, ostalo je manje od 24 sata :slight_smile: Pripremajte profile unapred :smiley:

Znaci treba mi 10fb accounta ? Imam 3 spremna :slight_smile:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Pa ono, koliko profila, toliko para :slight_smile: Ja sad imam 22, cilj mi je 30, i to je vise nego dovoljno :smiley:

Svaki account = 5$.I prebaci na US ako si na UK.

Ja od prvog dana imam Us sa pravim podacima :wink:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Još 4 sata je ostalo do početka :slight_smile:

tacno je 17h i 3 min :slight_smile:

Manje od dva sata :slight_smile: Napetost raste :smiley:

Sada kada kreiram FB trazi da im dam broj kako bi verifikovao, el moze to nekako da se zaobidje? :smiley:

Probaj da resetujes ruter, ili salji ljudima na mob pa ih cimaj za code :smiley:

Ovako, imas dva sajta, mada FB odmah brise te profile, Textnow i Fiber, sa njima tek na 30 minuta pred početak da probaš, jer ih brzo brišu, za manje od sat vremena, a ne može da se zaobidje ta provera i cimanje sa brojevima telefona

Još sat vremena do akcije :time:

Sad videh da mi neki FB profili baguju zbog budjavog FB, budite spremni na sve

otvorio sam 20 fb accounta i nijedan sad nece da radi…uzdam se u prijatelje