Preporuke PS3 igara

Posto sam uzeo PS3 i sad krecem u hajku na igre… A kao sto svi znamo piraterija se jos uvek nije odomacila kako treba na ovoj konzoli treba mi preporuka za koju igru prvo dati novac? I sta prvo odigrati?

Mislim da se ne isplati sada kupovati neke novije igre tipa read dead redemtion koje jos uvek kostaju preko 5000 din.
Razmisljao sam o God of War-u ali posto nisam presao ni jedan od tri dela valjalo bi da pocnem od prvog zar ne?

Takodje me zanima kakav je Grand Turismo Prologue posto bi mi legla neka voznja a nabasao sam na polovan GT relativno jeftino za 1000 din…:wait

Sad ce ti full verzija GT5, pa ti se ne isplati da das ni 1000 dinara za prologue.
Uzmi neku igru koja ima i dobar multiplayer, pa posle uzmes neki sp.
Najbolje ti je da uzmes sad Battlefield: Bad Company 2.

Pa zar je toliki shit taj GT5 prologue? Pa najradije bih presao prvu neku od ps3 ekskluziva…:slight_smile: a do full verzije GT5 ima jos vise od mesec i po dana tako da cu do tada da sakupim kuntu ili cu da sacekam malo pa cu da ga uzmem polovnog. A meni treba sada nesto za igranje.!W!

ja nemam ps3 ali bi uzeo kilzone 2 ili uncharted nezam kolika je cena ali ja bi to uzeo

evo nabavio sam uncharted Drake’s fortune e sad zanima me da li je to prvi ili drugi deo?:slight_smile: I koji je bolji od ta dva? Tj da li uopste i postoje dva dela lol!:smiley:

Drake’s Fortune je prvi deo.
Postoji Uncharted 2 i on to je po meni najbolja igra na ps3 konzoli.

Pa dobro ali bi valjalo da podjem od prvog dela da ne preskacem…:slight_smile: Javljam se sa utiskom kada je zavrsim.

Untold Legends: Dark Kingdom

Sony Online Entertainment zna kako napraviti hack i slash RPGova akciju. Tvrtka iza mahnito popularan Everquest franšiza je također odgovorna za isporuku Prvaci Norrath za PS2 i Untold Legends na PSP. Sada, preduzeća je stvaranje žanra skok na sljedeću generaciju s posljednjeg naslova, Untold Legends: Dark Kingdom. Ali, dok tehnologija PS3 može biti revolucionarni, gameplay of Dark Kingdom definitivno je ukorijenjena u nekim ustajale trenutnom gen elemenata.

Priključen na drugim Untold Legends naslova samo imenom, priču iza Dark Kingdom, je priča o vjernosti, izdaji, i otkupljenje. Igra se odvija u zemlji Dureth, koja prolazi kroz velike pobune od strane barbarskih hordi i drugih sila. Kralj šalje svoje elitne jedinice ratnika koja izvući bit iz poginulih neprijatelja, poznat kao Zmajeva Shade, ugušiti ustanaka i vrati mir u zemlju. Međutim, kao ratnici navedeno da se eliminiraju prijetnjom barbarskih, otkrivaju razlog nemira: zemlju je pao u mraku, sa čudnim stvorenjima klanje nevinih civila i nošenje oklopa kraljevstva. Još gore, kralj stoji iza devastacije gripozan svoga svijeta. Zakleli da zaštiti zemlju od unutarnjih i vanjskih prijetnji, Zmajeva Sjena članove zavjet vratiti mir Dureth i zaustaviti kralja pod svaku cijenu.

Ono što slijedi je 15-18 sata duga avantura po raznim lokacijama kao što su srušene gradove, podzemnih pećina i uporišta. Igrači mogu izabrati jedan od tri ratnika iz Zmajeva Sjena igrati kao: jaka Warrior, okretan Scout ili snažan Mage. Osim toga, moći ćete odabrati jedan od četiri razina težine da poklonite sebi izazov na tom putu, što je lijep dodatak replayability. Sva tri slijede standardni arhetipove koji njihov karakter klasa sugerira. Ratnik može uzeti tona od oštećenja i oslobodite bol sa svojim masivnim ratnim čekićem. Scout je vrlo okretan, a može i kriška kocke neprijatelja sa svojim dvostrukim oštricama. Mage koristi zaposlenih tijekom bliske susrete i moćne čarolije pokupiti off protivnike iz daleko. Uz put, svaki lik ima manja odstupanja za zemljište koje čini njihovo boriti za svoje kraljevstvo jedinstvenom iz Zmajeva sjeni drugova. Štoviše, vi svibanj spotaknuti na različitim bitova predaja da dodaj u backstory onoga što je bilo znoji u zemlji Dureth, što je lijep dodir za priču.

U početku, činilo se kao i svi će igrati tri znaka drugacije jedna od druge, i oni to - do točke. Ratnik izaziva najviše štete, ali on je puno sporije od Scout, koji mogu dobiti puno više udaraca u kraćem roku. Oboje su slabiji sa njihovim individualnim čaroliju napade, gdje Mage očito odlikuje. Međutim, jednom kad skočiti u bitkama, brzo ćete uvidjeti da je velik dio borbe degeneriranih na gumb gnječenje bilo svjetla ili teških udara bez obzira na karakter odabranih. Većinu vremena, jednostavno ćete lanac zajedno X i Trgu gumb na različitom pritišće da se aktiviraju različite kombinacije (koje su prikazane na dnu lijeve strane ekrana), i dok vi ćete završiti dobivanjem novih kombo nad tijek avanture, obično ćete završiti oslanjajući se na nekoliko snazi udaraca za svakog ratnika razbiti svoj put kroz svaku protivnika. Čak i Mage, koji bi mogao se vidjeti kao najslabija ruke u ruku borca, je više nego sposoban za rukovanje sebe u nožni prst do pete boriti sa raznim dnevnim i nemrtvih čudovišta te uzeti.

Kao što vas uništiti zvijeri da se zaraziti zemlju Dureth, dobit ćete puno iskustva koje može koristiti za razinu svoje likove, povećanja njihove statistike i poboljsanje svoje čarolije. Svaki od devet čarolija uključene u igri može se izravnati do pet zasebnih puta, a do kraja vaša avantura, da ćete biti dovoljno snažan za obradu pravedan o išta igra je spreman baciti na vas. Naravno, da ćete završiti pomoću tih mana da se baci uroka, i neizbježno ćete završiti uzimajući štetu. Srećom, nećete morati brinuti o prikupljanju zdravlju ili mana napitaka zahvaljujući kugle koje se oslobađaju kada se poraz neprijatelja ili slomiti predmete. Crveni kugle osiguravaju zdravlje, a plava orbs obnavljanje svoje mana i žuta orbs pojačati svoje suštine.

Essence je važno, jer može se koristiti za potporu vaše likove u različite načine. Budući da nema trgovine u Dark Kingdom, bit ćete koristiti na punktovima za generiranje novih komada oklopa, oružja vračanjem i obnova osiromašenog zdravlja ili mana. Vi nikada zaista primiti nov oružja u igri, umjesto toga, vaše oružje mijenjati prema vračanjem koje ste postavili na njima kroz cijelu igru. Za stupanj, nećete nužno pokrenuti suho za bit, jer uvijek možete ponovno iskoristiti suvišno stavke koje ste prikupili za ovaj dragocjeni materijal. Osim toga, bit je obično predmet koji ćete dobiti kad god pauze kutije ili stijena, tako da će obično imati više nego dovoljno da vam trajati od jednog punkta do druge kao što se bore u cijeloj zemlji. Srećom, nećete biti prisiljeni da se neprestano boriti sama protiv horde zla stvorenja. Svaki sada i onda, pronaći ćete niz prijatelja koji će se boriti s tobom, variraju od životinja do seljacima da ćete opremiti sa zaplijenila oružje i oklop, pa čak i vaše kolege Zmajeva ratnika sjeni. Ti trenuci su se raspršili diljem cijele avanture, i dok nećete biti u mogućnosti to ugovor neki od tih likova (osim nekih režiju te slijediti ili čekati na jednom mjestu) to može biti lijepo imati ruku na neke od čudovišta .

Dok Dark Kingdom je hack i slash, nisi stalno bore svoj put kroz svaku razinu. Svako područje ima više zadataka koje ćete završiti ispunjavati, kao što je uključivanje broj ventila ili okidanje prekidača. Također ćete upasti u broju zagonetke koje morate riješiti. To nisu jako teško shvatiti, ali postoje neke blage brainteasers koji će vam dati skretanje od rezanja put kroz stvorenja. Tu su i nekoliko akcija elemente, kao što su seljaci koriste za pokretanje vrata koja su kreativni. Jedan slijed, međutim, vjerojatno će razbjesniti puno igrača u špiljama: postoji određeni kristal zbirke potraga da ćete morati uzeti na koji aktivira Indiana Jones-poput sprinta dolje uske špilju koja zahtijeva doslovno djelić sekunde vremena i neke sreće da prežive.

Dakle, gdje se Dark Kingdom poći krivo? Pa, osim što ponavljaju sustav borbe, postoji tona od igrivost pitanja koja biste nada bi ste bili čvrst sa prijelaz preko na PS3. Učitaj vremena su iznenađujuće dugo kad ste pristupanja nove razine. Tri glumiti likovi mogu dobiti pričvršćen gore na pravedan o bilo koji objekt ili okoliš razini dizajna komad. Stijena, kutije, kao i brda ili pozadinu objekata može uzrokovati vaš lik da zamrzne sredinom skakanje animacija za najmanje pet ili šest sekundi. Mnogi nisu interaktivne okoline. Na primjer, da ćete primijetiti ostavlja rastopiti kroz zemlju, umjesto slijetanje na njemu, i ne možete gaziti kroz visoku travu i da je odgovor na vaš prijedlog. O jedina stvar koja ne reagira na ovaj način je voda, koja ima slične teksturalne viskoziteta kao da se nalaze u Norrath na PS2.

Nacrtati udaljenost za okruženja je relativno plitko, tako da ćete primijetiti tona pop-u, osobito s neprijateljima. Svoj 'moguć to trčanje u ono što se čini jasno područje samo da su prijetnje materijaliziraju niotkuda. To se razlikuje od čudovišta je bio pozvan na područje za igru, a to je doslovno posrće na protivnika koji nisu bili tamo prije nego drugi. Također ćete upasti u mnogo kamere problema tijekom borbe, gdje će se kamera neočekivano povećanje ili smanjenje u borbu, a taj će vam definitivno odbaciti, jer možda ne vidite gdje puše dolaze iz. Kamera će također dobiti zaglavi na okoliš objekata ili dobiti ometaju stabala ili drugih stvari, tako da ćete imati problema vide jasno. Konačno, da ćete upasti u usporavanju, posebno ako ste potaknuti na destruktivno čarolija velikog broja neprijatelja.

To je posebno razočaravajuće, jer slika za igre definitivno su došli dug put od prve snimke iz zloglasnih “Boxguy” su pušteni u javnost. Detalj na karakter modela je puno oštriji od prethodnih screenshotovi su pokazali, i čestični efekti su prilično dobri. To nešto je kaljen by prekobrojan korištenje Havok fizike, koji će uzrokovati karakter modela za raširiti se nespretno u cijeloj zemlji nakon što se pretukli na trke. Dok glas djeluje još uvijek ostavlja puno da se željeni, orkestralna glazba, isporučena Pragu filharmonije, vrlo je lijepo.

Sada dok je svih tih problema trenutno postoje, postoji jedna druga stvar da se neki igrači možda malo čudna. Za razliku od drugih pokretanje naslova, Dark Kingdom je jedna od rijetkih koja se ne uključuje osjetljivost pokreta SIXAXIS kontroler putem. Nećete biti poduzetan kontroler da se baci uroka ili hack kostura uopće, niti će vam se oporavlja od posljedica napada trese periferne. Koje se mogu donekle razočaravajuće za neke, s obzirom da se većina drugih igara koristite značajku u određenoj mjeri.

Osim igre pitanja, Dark Kingdom uključuje on-line iskustvo koje bi trebao biti prilično zanimljiv za igrače. Do četiri likovi mogu avanturu kroz zemlje Dureth, i za razliku od drugih naslova, niste prisiljeni da počinje se od nule s nove stranke ratnika. Igrači mogu izabrati bilo koju spremljene igra za jednog igrača iskustvo i početi multiplayer igra da ste točke, koje će dati prijateljima priliku da doživite naslov kasnije dijelu igre. Štoviše, možete si svoj napredak, a potom da se trenutno u verziji jednog igrača u igri. Također ćete biti u mogućnosti zaposliti svoje prijatelje na jedan od dva načina: možete ih dodati s popisa prijatelja na konzoli, ili, ako imate Xfire račun, možete pozvati prijatelje od tamo. Dok SOE je tvrdio da će također podržati igra sa dodatnim download sadržajem, kao što su nove stavke, a možda čak i nove likove i misijama, taj sadržaj nije bio pokrenut u to vrijeme smo objavili ovaj članak. Možda čak i preuzeti sadržaj će biti u mogućnosti to škripac broj spomenutih bugove u igri.

Eto nabavih ovu igru za PS3, sada jos samo nabaviti PS3 pa odigrati ovo… Nadam se da ce nekoga ova igra privuci?

Ako juris ekskluzive, manje vise sta treba nabaviti i vredi odigrati po meni je sledece :

Heavenly sword

Uncharted : Drake’s fortune

Uncharted 2 : Among thieves

Metal gear solid 4 : Guns of the patriots

Gow collection ( I i II remasterizovani )

God of war III

Valkyria chronicles

Little big planet

Gt5p

Demon’s souls ( ako volis Rpg, obavezno, jedan od najboljih ikada )

Heavy rain

Infamous

Killzone 2

Resistance I i II

Juri polovne po raznim forumima za od 1000-3000 din kom/max

Ne kupuj ih mnogo i ne gomilaj, nego uzmi jednu, dve, tri, odigraj i prodaj/menjaj.

Izigraces se i vratices pare nazad :wink:

Evo ti link liste Ps3 ekskluziva, ali ove koje sam naveo su po meni najbolje.
Category:PlayStation 3-only games - Wikipedia, the free encyclopedia

A ovde se uglavnom djoramo sa polovnim igrama - Login

@jahalang0112 Hvala na preporuci vec sam krenuo da je przim i za sada je super,malo mi je nekako na fazonu tomb ridera samo bolje naravno. Mada nisam ni puno presao igrao sam je mozda pola sata samo.

@Kostam Hvala na trudu i vodicu se tvojom listom za dalju kupovinu. Naravno ne pada mi na pamet da sakupljam igre,uzmem,odigram i prosledim… tako mi se cini da sa vrlo malim ulaganjem novca i malo truda mozes da odigras sta god pozelis. Ispade da su ovo bile samo predrasude da je sony shit zato sto nema pirateriju. Lepo rece padawan u nekom od postova.

A razmisljam isto i da preordujem GT5 sa shop-to.:slight_smile: verovatno cu moci da je prodam posle po nekoj finoj ceni.

Gt5 te izadje oko 50-tak e otprilike, sledecih pola godine verujem da nece biti ispod 35-40 e polovan, posto je jak naslov.

Evo da ne otvaram novu temu,pitat cu ovdje,jel ima na ps3 kakva igra da je slicna igri Fable kao sto ima na boxu?znaci da igras i uzivas,bez nerviranje i psovanja,fino polako i da s eima sta igrat a ne da zavrsim igru za 7 sati.

demons souls, samo je toliko teska da ces plakati…

Meni je Demon’s Soul’s bolesna igra, po atmosferi. Toliko bolesna da nisam igrao dalje od tutorijala. Ali da je dobro osmisljena i da ima dubok sistem borbe i svega, to jeste tacno.

Igrao sam to na xboxu,popizdio i prodao,jel ima sta lakse? :wink:

Uspeo si da emuliraš ps3 na xboxu ?

demon souls nije losa igra stim da fali da SAVE radis kada hoces ovako je krs jer te vraca 100 km nazad…

Jer @Rupa kako si igro na Xbox i mene zanima ? :slight_smile:

Hehe,sad tek vidim kakvu sam glupost napisao,ma zamjenio sam taj Demon Souls sa jednom igrom na Xbox-u 360 kojoj sam gledao gameplay preko Youtubea i skinuo je,ali nije mi se uopce svidjela kad sam je poceo igrat a slicne su.Inace taj igra DS mi ne lici bas na Fable;(