Predlog za pravljenje teme!

Kao sto sam naslov kaze,imam predlog da se napravi tema o xbox igrama koje su dosad izasle,a koje bar malo vrede tj. da se napravi jedna duza lista i da clanovi glasaju kome se sta svidelo!Tako da ce i stari clanovi i oni koji tek budu dosli imati neku sliku po broju glasova sta vredi skidati tj. kupovati ili ne!Moze se cak i poredjati po zanru igre i redovno azurirati i dodavati kako koja igra izlazi !Vidim da je otvoreno nekoliko tema o tome,ali su potpuno ne pregledne!Ovo je cisto neka moja zamisao i ako moderatori imaju volje i vremena mogu to napraviti!:emoticon-0111-blush

sto bi reko Sretjko Sojitj, razmotritjemo…

koliko se meni cini ima slicna tema vec, za igru godine ili sta vec, ali nije lose da se napravi neka ultimate lista…

To bi bila bas dobra sticky tema,jeste da je i sam posao ekstreman,ali mislim da bi olaksalo svima!

kad si vec dao predlog, uzmi pravi listu onda okaci ovde a mi cemo da sredimo :wink:

Evo ovde imas bas sve XBox igre koje su do sada izasle i koje tek trebaju da se pojave,sve je lepo poredano po zanru.

Link:Xbox 360 Games - Xbox.com