Banovan sam zbog rasprave sa predatorom, ali nebitno bitno je da on ovde napise razlog zbog koga mi je brisao postove u kojima sam pokusavao da mu objasnim i bukvalno nacrtam problematiku rasprave i u kojima mu se uopste nisam licno obratio a kamoli ga vredjao?
Dobri su mu zivci @studiovpc, posebno kad su kod njega i noz i pogaca. Dobra mu je i ta cast, pa te ne banuje kao covek jer si mu pokazao da je pogresio, nego ti prvo brise postove da te isprovocira, pa onda te bez ikakve opomene banuje na trajno. Dobri su mu zivci kad je spreman pre da banuje onog ko mu pokazuje da nije u pravu nego da se ispravi i da vidi da je pogresio.
ako vidis da je neki clan banovan, klikni na njega i pogledaj mu zadnje postove pa ce ti biti jasno. ova lista ti dodje u neku ruku ko kad bi od moblinh operatera hteo da vidis listu ljudi koji su najvise potrosili ovaj mesec
to je bilo bas davno, kako mi deluje ti si mladji cim se se setio u ovoj temi da trazis neka objasnjenja.
Verujem da je bilo nesto sto nije bilo uredu i zato te banovao.
Da, to je bilo bas davno, a setio sam se zato sto stalno dolazim na sajt i pratim cene hardvera, pa mi je upala u oci tema. Mislio sam da na ovom forumu neko odgovorniji prati sta se radi, ali slaba vajda od toga.
Ne znam da li sam ja mladji ili nisam, ono sto on radi na onakav nacin moze da radi samo ili neko nedoraslo dete ili zesce g… od coveka trece nema. Jer siguran sam da nisam jedini koji je na takav nacin u banovan, samo zato sto se zamerio moderatoru i doveo u pitanje nepogresivost njegovog autoriteta ili nedaj boze znanja. A na ovom forumu ovde ocigledno to prolazi.
O ne, jos jedna kuknjava na zle moderatore od strane jadnih potlacenih korisnika. Melodramaticnosti nam nikada ne fali, to je sigurno. Moderatora sa kojim si se zakacio - a cega se niko vise ne seca i nikoga zaista nije vise briga - upravo si castio epitetima verovatno dovoljnim za ban i ako se bude nastavilo u takvom tonu, nece te izvuci ni sve tacke posle prvog slova.
Moj savet banovanim clanovima je da zaborave na necuvenu nepravdu i pretrpljenu dusevnu bol, predju preko ponosa i ega velicine Meseca, ukoliko zele da ucestvuju i dalje u diskusijama. Ne bi skodilo da u medjuvremenu malo apgrejduju socijalne vestine i pristojnu komunikaciju u realnom zivotu.
Mozemo se zezati za par godina na nekom okupljanju ili na Lajvu, a mozete pratiti iz senke forum mrzeci ljude koje uopste i ne poznajete. Izbor je samo vas.