Ovako…malo pre sam kupio eksterni na 12 rata wd od 600 i kusur GB…a posto mi je xbox-ov interni pun do vrha sa igrama i dlc-ovima…hteo bih da ga rasteretim,al ima jedan mali problem.
Ja sam u content folderu ubacivao cele igre sa dlc-ovima.Pa ne znam kako da izvucem samo igre,jer ako kopiram folder,kopirace mi i dlc koji treba da ostanu tu gde jesu.Pa sam mislio dal postoji neki nacin,a da ne moram da pravim folder po folder na eksternom,i svaku igru posebno da kopiram sa internog.Mogu ja da iskopiram sve,i onda da brisem svaki dlc.Ne pada mi nijedna druga solucija na pamet. :doh:
koliko se secam DLC je u folderu 000002 i uvek je od 10mb do 1.5gb po tome ces najlakse da utvrdis.
Malo ces da se namucis ali nacices
pa najlakse ti je da sve prekopiras na externi i da posle samo obrises 0000002 fodlere tu su svi dlc-evi, napravis na externi isto content/00000000000000 i sve iz istog foldera sa internog prebacis na taj externi zadas putanju u FSD do njega a pobrises sve sto je po 000002 folderima (nisam upisao dovoljan broj nula ali su vakom slucaju 2 je na kraju ehhehe)
p.s. gde si uzeo taj hdd na rate i kako, posalji mi na pm
Znam…mora da se pazi,jer trebam onda da brisem sa internog igre,a sa eksternog dlc-ove… Ili da napravim na eksternom za svaku igru folder - onaj broj - i onda samo u menadzeru da idem na move.Tako ce na internom da ostane dlc,a ja cu da premestim u folder celu igru na eksternom.Nego sad sam prikopcao WD , i izbacuje mi neki UNLOCKER … nemam pojma.Kao da treba da ga otkljucam,a ne znam kako.
Kad odem u my computer - vidi mi kao UDF od 23 mb WTF???