Evo kao sto vidite tek sam se registrovao.Imam par pitanja za vas.
Posto imam 13 godina nisam bas nesto iskusan sto se tice Xbox-a jer ga jos ne posedujem.A PS3 imam 2 godine.
E sad u maju dobijam Xbox 360 za rodjendan.
1 pitanje : koju verziju da uzmem da imam sto manje sansi da dobijem RROD i kolika je cena?
2. Pitanje: Kako radi piraterija.Cuo sam za ovaj LT+ ali ne znam ni sta je smao znam da on moze da pokrece i ove nove igre.
3. Pitanje: Gde da kupim Xbox a da po mogucstvu dobijem neku igru da vidim kako izgleda to uopste.
4. Pitanje:Koliko kosta Xbox Live?
i za kraj me zanima ima li negde video da vidim kako izgleda Xbox live posto nikada nisam ni video Xbox live,pa ja onda da uporedim sa PSN networkom koji mi i nije bas nesto.
E izvinite sto ovako glupo pitam, ali nov sam u svetu kutije ;D
@Nahor1997
1.Najsigurnija ti je elite ili nova slim verzija,sansu su gotovo nikakve da dobijes rrod.
2.Ako imas konzolu flesovanu na lt+ nema sta da se brines.Sve igre rade na njemu,od onih najstarijih pa do ovih najnovijih i plus si siguran na live-u.
3.Najbolje ti je da kupis ovde na ovom forumu,imas dosta njih koji prodaju.(ja sam kupio kod perise,ali znam da se ni kod akirisa niko nije zalio,tako da su ti obojica sigurni i najbolje ti je da kod njih kupis,i da to su sve nove konzole a ne polovne): http://www.xboxrepublika.com/ponuda-i-potra�nja/205-xbox-360-prodaja-live-gold-ms-poeni-servis-i-flash.html
4.Gold od 12 meseci ti kosta 42 evra,a tri meseca 18 evra(na ovom forumu,dok ti je na drugim mestima skuplje)
A evo ti i video poredjenje izmedju psn-a i live-a: YouTube - Xbox 360 vs. PS3: Round 7 (Online Experience)
Kupi konzolu,neces se pokajati.
E pa sad nisam siguran,moraces da kontaktiras perisu ili akirisa za to da ih pitas,ja znam da su sigurno flesovani na obican lt,ali za lt+ nisam siguran.Ali iako nisu obojica ti rade flesovanje na lt+ tako da uvek mozes da im posaljes postom ili im odneses licno a i veoma su povoljni.Ja sam kod perise flesovao na lt+ jos krajem novembra i tad je bilo nekih 10-15 evra ne mogu sad da se setim.