Zalgiris je odlicna ekipa, bivsi pobednik Evrolige , ima zaista odlican tim , Rimantas Kaukenas, Marko Popovic, Paulius Jankunas, braca Lavrinovic, Robertas Javtokas…vrlo moguce da im se pridruzi i Sarunas Jasikevicijus s obzirom da nije produzio ugovor sa Barsom.
Imaju tim maltene za F4.
Inace steta sto nema Partizana, bas me zanima kako bi docarali atmosferu Pionira, mada kapiram da je na to uticala i nestabilna situacija u Partizanu jer ne zna se ni ko ce ostati u klubu , ni ko ide, ni kako ce dresovi izgledati…itd, mada s obzirom na tesku finansijsku situaciju u klubu verujem da bi Partizanu dobro dosle neke pare od licence.
Mada nadajmo se bice ih u nekom narednom izdanju.
Smatram da je trebalo da bude mesta za jos neki Ruski klub , recimo Lokomotiva Kuban, Himki i Uniks su zaista odlicni , ali dobro polako od necega mora da se krene.
Sto se tice reprezrentacija sto neko pomenu, znam da ih je bilo NBA Live-u tako da mislim da je moguce da EA Sports jos uvek drzi licence , mada sa vremenom ce biti i njih verovatno.
E da bilo bi zaista genijalno kad bi imali i retro Evropske timove , recimo Partizan iz 92-ge ili recimo Kinder sa kraja 90-ih sa Danilovicem, Savicem, Djinobilijem i kompanijom ili recimo Panatinaikos ili recimo Barsa iz 2003-ce sa Bodirogom, Navarom, Varezaom, Fuckom, Femerlingom i ostalima , takodje na pamet mi pada i Jugoplastika sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih sa Kukocem, Radjom, Tabakom,Perasovicem, Duskom Ivanovicem, Savicem, Sretenovicem, Naumovskim…takodje i neke retro reprezrentacije, recimo nasa zlatna generacija iz 90-ih ili recimo ona iz Indijanapolisa , ili recimoArgentina iz 2002-ge i 2004-te …itd, mislim sve bi to bilo zaista odlicno mada sumnjam , ipak je NBA 2K najvise okrenut trzistu u Americi i sumnjam da njih to bas zanima.