Potvrdjeno partnerstvo NBA 2K fransize sa Evroligom , kao i 14 klubova iz Evrolige u 2K14

Zaista odlicne vesti.

NBA 2K14 has an exclusive multi-year global partnership with 14 of the top teams from the Turkish Airlines Euroleague. Those teams are seen below.

Alba Berlin
FC Barcelona
Real Madrid
CSKA Moscow
EA7 Emporio Armani Milano
Montepaschi Siena
Fenerbahçe Ülker Istanbul
Anadolu Efes Istanbul
Olympiacos Piraeus
Panathinaikos Athens
Maccabi Electra Tel Aviv
Zalgiris Kaunas
Unicaja Málaga
Laboral Kutxa Vitoria

This is the first time Euroleague teams will be featured in the NBA 2K series and fans can play against NBA teams. No other features have been announced for the Euroleague teams, we might see more details later today.

Ovo se zaista dugo cekalo : )

Pa bilo je uvek modova, ali ne i zvanicne podrske. Super stvar, samo da ispadne OK.

Koncano! Ali, koja sramota bre! Navijam za Zvezdu, ali su mogli makar Partizan da ubace umesto ovih indijanaca Alba Berlin ili cak Armani - Laboral… :headbang:

Ovo sam baš postovao na jednom drugom forumu juče. Sportskom. Veliki je ovo korak za evropske timove, i mada će proći još par izdanja pre nego ovo bude na nekom nivou lijepo je znati da se radi nešto na tom planu. Plašim se samo da će ti timovi biti napravljeni previše površno i da igra s njima neće ličiti ni na šta. Sljedeći korak koji očekujem da se uradi u dogledno vrijeme su classic european teams (ko je rekao Partizan 92’ :)?) i možda Euroliga kao takmičenje sa dosta više ubačenih timova.

@Bro

Ne brini se, eto Partizana u 2K15 čim osvoji Evroligu naredne sezone… :smiley: :stuck_out_tongue:

Svakako sjajna vest. Nema veze sto nas nema,bitno da pocnu od necega.
A za ubuduce,svi timovi EL,plus klasik.A onda,preci na licence za reprezentacije i imace celo trziste.

Evropska kosarka zaista ima dobre timove.Bice ‘‘opasnih’’ duela. :wink:
Kao sto rece Bro,volim Zvezdu ali i Partizan je uspesima u Evropi zasluzio mesto u ovakvom izdanju.
Bice ovo pun pogodak.I lepa vest za ljubitelje Evropskog klupskog basketa. :wink:

Napokon.Ovo se cekalo,kad je jedan NBA Jam mogao da ima par evro timova,red je bio i da najbolja simulacija kosarke,dobije ovako nesto.Dobar je ovo broj timova,sve najbolje sto evropa nudi,sem Albe koja cak vise ni u Nemackoj nije najbolja,Armanija i Zalgirisa(Partizan je za Zalgiris sampion Evrope jbt.Kojom li su se politikom vodili kad su momcima iz “zelene sume” dali mesto ispred Partizana).Zato cu iskaznjavati ovaj trio srednjeg Evropskog kvaliteta,pa cu se malo sa Realom i Cska,izivljavati nad njima.:slight_smile:

Zalgiris je odlicna ekipa, bivsi pobednik Evrolige , ima zaista odlican tim , Rimantas Kaukenas, Marko Popovic, Paulius Jankunas, braca Lavrinovic, Robertas Javtokas…vrlo moguce da im se pridruzi i Sarunas Jasikevicijus s obzirom da nije produzio ugovor sa Barsom.
Imaju tim maltene za F4.

Inace steta sto nema Partizana, bas me zanima kako bi docarali atmosferu Pionira, mada kapiram da je na to uticala i nestabilna situacija u Partizanu jer ne zna se ni ko ce ostati u klubu , ni ko ide, ni kako ce dresovi izgledati…itd, mada s obzirom na tesku finansijsku situaciju u klubu verujem da bi Partizanu dobro dosle neke pare od licence.
Mada nadajmo se bice ih u nekom narednom izdanju.

Smatram da je trebalo da bude mesta za jos neki Ruski klub , recimo Lokomotiva Kuban, Himki i Uniks su zaista odlicni , ali dobro polako od necega mora da se krene.

Sto se tice reprezrentacija sto neko pomenu, znam da ih je bilo NBA Live-u tako da mislim da je moguce da EA Sports jos uvek drzi licence , mada sa vremenom ce biti i njih verovatno.

E da bilo bi zaista genijalno kad bi imali i retro Evropske timove , recimo Partizan iz 92-ge ili recimo Kinder sa kraja 90-ih sa Danilovicem, Savicem, Djinobilijem i kompanijom ili recimo Panatinaikos ili recimo Barsa iz 2003-ce sa Bodirogom, Navarom, Varezaom, Fuckom, Femerlingom i ostalima , takodje na pamet mi pada i Jugoplastika sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih sa Kukocem, Radjom, Tabakom,Perasovicem, Duskom Ivanovicem, Savicem, Sretenovicem, Naumovskim…takodje i neke retro reprezrentacije, recimo nasa zlatna generacija iz 90-ih ili recimo ona iz Indijanapolisa , ili recimoArgentina iz 2002-ge i 2004-te …itd, mislim sve bi to bilo zaista odlicno mada sumnjam , ipak je NBA 2K najvise okrenut trzistu u Americi i sumnjam da njih to bas zanima.

Zalgiris je imao top 16 ove sezone,tj malo iskocio za razliku od predhodnih i eto ga u igri.Verovatno bi i mi imali mesto da je 2010.Za izostanak smo i sami krivi,posto zadnje 3 sezone nismo na prepoznatljivom nivou.:)…mada osecam da zbog dobrih rezultata u buducnosti,eto nas u 2k15 :slight_smile:

Po meni bolje da su ubacili reprezentacije nego ove klubove. Francuska, Španija, Grčka, Italija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Rusija, Litvanija, Nemačka, SAD, Kanada, Brazil, Argentina… koliko samo kvalitetnih igrača što igraju ili su igrali u NBA ima samo iz tih zemalja…

Trebali su da ubace Bilbao, stvarno su bili odlicni prosle sezone.
Ima Fenerbahce a ne Galata :hm
Znam da su sanse skoro nikakve , ali bi bilo lepo da ubace Mega Vizuru , pa da sa Marjanovicem kidamo.

Marjanovic je u Rote Stern od juce!:):frowning:

Nase mucenike ne bi mogli da pohvataju :slight_smile: Mi ne znamo ko ce nam igrati u repki, a kamoli 2K

`fala k****. Da zamani onog Katic, koliko me taj covek nervira, pa to nije normalno.

[quote="“djolEEE:142697”]

`fala k****. Da zamani onog Katic, koliko me taj covek nervira, pa to nije normalno.[/QUOTE]
Xaxa nece ga zameniti,nego ce zajedno ciniti centarski tandem,naredne sezone!Progutaj to nekako :slight_smile: