Mi svi koristimo guestove godinama. Ne znam sad kakav je to guest što ti je taj lik prodao ako očekuje da ti ne ulaziš u njega, osim ako ne prodaje isti nalog više ljudi, ili je došlo do nesporazuma.
Znači on (ili ko god ko je druga strana share-a) aktivira konzolu kao primarnu i nema nikakvu potrebu da ulazi u taj nalog, osim na kratko ako hoće da pusti download nečega iz library.
Guest je zamišljen kada kreiraš nalog na konzoli ideš create a guest, uloguješ se sa mejlom i šifrom koju si dobio ali NE ideš nikako na ACTIVATE AS PRIMARY. I onda će da ti radi save lokalno itd.
To play as guest iskreno nikad ni probao nisam a imao sam ps4 još od releasea.
Tako da, suma sumarum. Druga strana ima sve benificije naloga, dakle ps+, može skinute igre da igra sa bilo kog naloga, a ti kao guest možeš ISKLJUČIVO da igraš sa tog naloga u koji se loguješ.
@Vlada21 kupio si taj nalog, postavi ga kao trajni guest nalog i igraj sa tog naloga igre, neces imati problema. Neka ti neko objasni kako to da uradis jer nemam ps4 imam ps5, ne znam kako to ide.
Ali generalno ne ides “play as guest” nego “create a user” ukucas sifru i mail i onda sa tog naloga igras stalno. To je u sustini guest a ne ovo sto ti radis. Zato i nemas save. Nije verovatno kriv ni taj sto ti prodao nego ti nije lepo objasnio kako da “instaliras” guest nalog. Ti sada igras u suštini kao “fantom”
E hvala vam puno mislim da sam resio problem ,trebalo je da idem create new user pa da se prijavim preko PlayStation Network ,ja sam tu uvek isao skip
I tu vas pita da li zelite da vas guest bude primarni acc kao sto ste mi rekli ,ovo ponavljam za ljude koji mozda imaju slican problem i ne znaju da se prijave kao ja. Provericu u toku dana pa javljam mislim da bi trebalo da sada cuva podatke
Nista bez vas ,hvala jos jednom
Ps Radiiiiiii