Potrebna Internet brzina za XboxLive

Pre svega hteo bi svima da se izvinim ako vec ima odgovora na ovo pitanje na forumu ali ja za sad nisam uspeo ni jedan odgovor na ovo pitanje da nadjem.
Dakle, zanima me kolika mi je brzina interneta (download/upload) potrebna za igranje online igara bez prevelikog laga/pinga (pozeljno je da latency/ping bude ispod 100ms)? Odlucio sam da sa drugom igram online igru The Destiny (Destiny - Official site of Destiny the Game) pa me interesuje brzina interneta koja je potrebna za online igranje ove igre (ili bilo koje druge online igre).

Za neko komotno igranje na Live-u download i ne treba da bude nešto posebno. Ono što je bitnije je brzina uploada. Da bi ugođaj bio baš baš, neki minimum je 0,5 Mb/s.
Možda može i manje, ali ume da dođe do smetnji, laga i slično.
E i da, poželjan je ping ispod 100!

Kako je ovih dana ne znam, ali ja kad sam imao Live to je bio net od 1mbps/100kbps upload i sasvim sam komotno igrao. Ali ako zelis da hostujes igre, treba ti minim upload od 0,5mbps, a i tad ce nekim lagovati (iz iskustva ti pricam).

A Destiny izlazi 09.09.2014. godine, tako da ga neces skoro igrati :slight_smile:

Znam da igra izlazi tek u septembru, nadam se samo da cu imati dovoljnu brzinu net da je igram bez laga :).

Hvala za odgovor :slight_smile: , nadam se da The Destiny nece zahtevati da host server (kao recimo Borderlands) nego ce se igrati na nekim od Bungie-vih servera.

Hvala na pitanju :), reseno LCK.