Samo, nemoj direktno sa Vite da kupuješ, jer tamo ne može da se unese kod, već sa sajta ili PS3/4.
Veruj mi ja i PC igre smo kao dva sasvim razlicita sveta, od nikada nisam voleo igrati igre na PC-u :), ne pase mi nikako ta *****a tipkovnica i mis za igre
Takođe, na US PSN su u toku i Square Enix Sale i tradicinalni Atlus Sale.
Sad kucam kod na PS4 i nece mi, isao sam tamo di i kucam kodove kad nadopunjujem $ (reedom codes) ?
Tako bi trebalo. Ako neće onda probaj direktno na sajtu, tu provereno radi.
Izgleda da nema nista od toga za kupovinu PS Vita igara…evo sta pise na sajtu
Does not apply to transactions made on PlayStation Store on PS Vita, PlayStation TV, PSP or in-game. Some exclusions apply, including but not limited to PS Plus memberships, Music Unlimited, PS Now content and rental video content.
Samo za PS3 I PS4…
Ne, radi za Vita igre. Nego tu piše da se ne može kupiti SA Vite, PSP ili PSTV. Na sajtu primenjuje popust, kako na US, tako i na UK kao što možeš videti:
Jesi ovo ti kupio sada?
Evo sve sta tacno pise:
[h=2]Terms and Conditions[/h]Receive 10% off one transaction made on PlayStation Store on PS3, PS4 or the online store (store.sonyentertainmentnetwork.com) between 1/23/15 at 9:00 AM PST and 1/26/15 at 9:00 AM PST.
Does not apply to transactions made on PlayStation Store on PS Vita, PlayStation TV, PSP or in-game. Some exclusions apply, including but not limited to PS Plus memberships, Music Unlimited, PS Now content and rental video content.
Code must be redeemed at checkout and discounted transaction completed before 1/26/15 at 9:00 AM.
Ne, sutra idem da uplatim na karticu, pa da vidim šta ću, ali nešto definitivno uzimam. Ovo je stavljeno i onako, da se vidi da se primenjuje popust i na Vita igre.
Receive 10% off one transaction made on PlayStation Store on PS3, PS4 or the online store (store.sonyentertainmentnetwork.com) between 1/23/15 at 9:00 AM PST and 1/26/15 at 9:00 AM PST.
Znači, kod se unosi na PS3, PS4 ili na sajtu, ok? Taj deo bi trebalo da nema nesporazuma
Does not apply to transactions made on PlayStation Store on PS Vita, PlayStation TV, PSP or in-game__. Some exclusions apply, including but not limited to PS Plus memberships, Music Unlimited, PS Now content and rental video content.
Ovaj deo se odnosi na to da se ne mogu kupiti igre preko Storea na Viti, PSP, PSTV, jer je na njima nemoguće uneti kod, nemaju opciju za unos koda. To je u pitanju, ne da se ne mogu kupiti igre za Vitu.
Meni Guacamelee! pravi zazubice, mislim da bi na Viti bila milina igrati.
Ja ga neću uzeti, jer ga već imam na PC, i stigao sam do pola. Razmišljam šta bi mogao da uzmem, ali me ništa posebno ne interesuje od ovoga što je na popustu. Na US PSN bi uzeo Resogun i Shin Megami Tensei Nocturne, ali, pošto mi je na Viti UK profil, a na Viti bi igrao Resogun, on će morati da čeka.
Možda uzmem tu Senran Kagura igru, jer mi deluje kao jedna velika za****ncija koja je solidne dužine.
Ako i sada bude smece ponuda za Vitu za ps+… necu biti srecan
Pa, kako Sony tretira konzolu… Yeah, verovatno neće biti ništa posebno.
Jezik pregrizao!
Videćemo, valjda će danas ili sutra da objave.
Objavljen je spisak Plus igara na psblog.de, ali je ubrzo uklonjen. Evo koje su igre u pitanju:
- Februar: Apotheon (PS4)
- Februar: Transistor (PS4)
- Februar: Thief (PS3)
- Februar: Yakuza 4 (PS3)
- Februar: Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy)
- Februar: Kick and Fennick (PS Vita)
Po meni nije loše, ali će se uvek naći ljudi kojima ne valja Da vidim kakva je ta Yakuza
Rouge Legacy do ****! Jos ako Transistor bude cross buy kad izadje za Vitu… iako cisto sumnjam
Resogun je bio, mislim da će i ova igra biti, jer Sony valjda daje neki bonus timovima ako su igre Crossbuy. Još samo da vidim šta je Rogue Legacy Apotheon mi se sviđa, kao i Transistor, tako da ispada da je najbolje ovog meseca na PS4.
Kazem opet, sumnjam. Najava da dolaze Bastion i Transistor na Vitu je bila poprilicno bitna, tako da sumnjam da ce dati igru za DZ.