PlayStation 5 tema (Vol 2)

Moze i kroz aplikaciju na mobu. Meni najlakse.

“your information” samo kliknes i to je.

1 Like

Settings > Users and Accounts > Account > Address

1 Like

A trebao je samo da pitač chatgpt a ne ovde da čeka odgovore. :joy:

2 Likes

Ma to, nemaju ljudi nista od toga da imaju ne bi ni pitao. A nisam ni kod mene blizu konzole da mogu da proverim.

Hvala svima

1 Like

Mare je stara skola, ne koristi dzpt :saluting_face:

3 Likes

Bas to, samo ziv covek! Mrzim sve ostalo..

Seticete se vi mene kada Vas napadne frizider :grin:

5 Likes

Već je počeo da ih napada frižider, doduše u prvom stadijumu samo reklamama.
Zove me pre neki dan rođo, radi za amere, kupio samsung smart dvokrilni frižider od 3000+ €.
Imao ažuriranje i sada reklame pršte na sve strane.
Kontam se šta je sledeće u pm, smart bojler da ti šalje notifikacije da vonjaš i da se okupaš, pa da te ocinka državi da trošiš više vode nego što ti propisano.
Luda vremena, nikad više smart uređaja i glupljih ljudi, a sve zarad neke komocije i komfora

5 Likes

Ma budalastina lvl PRO.

Skoro sam gledao one bolesne Japance kako maltretiraju ljude. Unekim firmama su uveli da moraju da se osmehuju pa im komp odredi kako da se vise smeju. U jednoj ne mozes da otvoris frizider gde ti je klopa ako ti osmeh nije “iskren i lep”

Bolest!

Tebra ti bi umro od gladi :joy:

5 Likes

Kolko ih uništavaju komentarima na svaku moguću objavu sa njihovog kanala, profila, gde god :joy: Biće interesantno ako ne kažu ništa večeras za sva sranja koja se dešavaju oko njih :joy:

Pa neće reći ništa. Mene ovdje ismijavali kad sam napisao da čekam uvijek od njih finasijski izvještaj. Bilo kakav bitniji komentar i odluku to moraš tu tražiti jer kominiciraju samo sa investitorima. Čak i kad su prvi put oslovili ovaj backlash oko diskova to je bilo na investor call-u.

Dovoljno je samo da kaze “vec si tri puta jeo svinjo debela” i da vidis belaj u srbiji

2 Likes

Ja bih to cak i voleo da ima :joy:

2 Likes