PlayStation 5 tema (Vol 2)

Boss fight u prvom delu, dođe Bloater, gađa te onim prdežom - potera suze na oči :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

Ima mi više smisla ovako kao theme park, za kućnu upotrebu nikako. Ne znam zašto bi neko htio da usmrsi kuću sa nekom truleži i slično. :slight_smile:

1 Like

Sony Pictures i Sony Interactive Entertainment su dve različite firme. Jedni se bave kinematografijom, drugi razvojem video igara. Nisi valjda mislio da je npr. Sucker Punch uzeo da pravi/snima filmove?

Naravno da ne, ali je to njihovo čeljade. Kao i Naughty Dog, Guerrilla Games itd. Ko ludi smo bez Helldivers filma.

1 Like

6 Likes

Idemo gass

1 Like

Podržavam MS u ovome samo napred, svakako koga briga za te starudije, pa ajmo nek se zaradi još koja para na njima na drugoj konzoli :grin::grin:

Još kad vidim da portuju i onaj flight simulator meni smešno ono ne znam da li postoji neka gluplja i dosadnija igra

1 Like

ko ludi smo bez te igre :rofl:

2 Likes

Malo su pomešali leaks i ptedictions, ali me ne bi čudilo za Flight Sim.

Ljudi su mislili isto za Sea of Thieves da je bezveze PS5 port pa je završio nekoliko nedelja u top najprodavanijih i najigranijih naslova :man_shrugging:t4:.

1 Like

Pa ja sam slušao ovaj dio podkasta, predikcija mu je bila da ako Gears of War kolekcija postoji da će i to izaći za PS i Switch 2 ali za ovaj Flight Sim i Master Chief kolekciju je rekao da je čuo da će izaći kad ga je Rand pitao da li će Xbox biti prisutan na otkrivanju Switch 2.

1 Like

A pa dobro, što da ne. Multiplayer igrama uvek treba userbase.

Jeste, ima dobrih strana ali isto i loših jer razvodnjava brand. Xbox postaje nešto bez identiteta, ali tako je kako je. Satya je odlučio da preformuliše šta znači biti Xbox fan kako je sam rekao.

1 Like

Nije lose, nije losee

p.s. ima Sony i svog Indija upravo dodatog

Dobar tajming :crazy_face:

2 Likes

Ovo je sad već 5-6 otkazanih igara u zadnjih godinu-dvije. Sve live service.

4 Likes

Osam od 12, jedna je izašla, još tri su u “razvoju”

2 Likes

Bend-u su samo trebali da odobre Days Gone 2 a ne da ih ovako cimaju.

2 Likes

Bas ne vidim potencijal za “live” i God Of War u istoj recenici.

2 Likes

Ima Boga :grin: Mada ima logike potez, Jim Ryan se samopenzionisao, a sada Hulst čisti njegova “let’s go to GaaS” govna :smiley:

Da, vidjeh. Ja sam onako iz glave mogao da se sjetim 6. Zaboravio sam na igru od Deviation Games i na Destiny spin-off.

Isto nisam ljubitelj live service, s te strane mi nije ništa izgubljeno, jedino bi možda Twisted Metal igru možda probao, makar bila i live service. Žao mi jedino vremena potrošenog na ovo.

Žali bože vremena i novaca. Sada oba studija moraju dosta toga ispočetka, sigurno nekih 4-5 godina dok izbace neku SP igru.

Sa jedne strane Helldivers 2 ih je još dublje gurnuo u celu priču sa druge propast Concorda ih je uplašila.

2 Likes