Boss fight u prvom delu, dođe Bloater, gađa te onim prdežom - potera suze na oči
Ima mi više smisla ovako kao theme park, za kućnu upotrebu nikako. Ne znam zašto bi neko htio da usmrsi kuću sa nekom truleži i slično.
Sony Pictures i Sony Interactive Entertainment su dve različite firme. Jedni se bave kinematografijom, drugi razvojem video igara. Nisi valjda mislio da je npr. Sucker Punch uzeo da pravi/snima filmove?
Naravno da ne, ali je to njihovo čeljade. Kao i Naughty Dog, Guerrilla Games itd. Ko ludi smo bez Helldivers filma.
Podržavam MS u ovome samo napred, svakako koga briga za te starudije, pa ajmo nek se zaradi još koja para na njima na drugoj konzoli
Još kad vidim da portuju i onaj flight simulator meni smešno ono ne znam da li postoji neka gluplja i dosadnija igra
ko ludi smo bez te igre
Malo su pomešali leaks i ptedictions, ali me ne bi čudilo za Flight Sim.
Ljudi su mislili isto za Sea of Thieves da je bezveze PS5 port pa je završio nekoliko nedelja u top najprodavanijih i najigranijih naslova .
Pa ja sam slušao ovaj dio podkasta, predikcija mu je bila da ako Gears of War kolekcija postoji da će i to izaći za PS i Switch 2 ali za ovaj Flight Sim i Master Chief kolekciju je rekao da je čuo da će izaći kad ga je Rand pitao da li će Xbox biti prisutan na otkrivanju Switch 2.
A pa dobro, što da ne. Multiplayer igrama uvek treba userbase.
Jeste, ima dobrih strana ali isto i loših jer razvodnjava brand. Xbox postaje nešto bez identiteta, ali tako je kako je. Satya je odlučio da preformuliše šta znači biti Xbox fan kako je sam rekao.
Ovo je sad već 5-6 otkazanih igara u zadnjih godinu-dvije. Sve live service.
Osam od 12, jedna je izašla, još tri su u “razvoju”
Bend-u su samo trebali da odobre Days Gone 2 a ne da ih ovako cimaju.
Bas ne vidim potencijal za “live” i God Of War u istoj recenici.
Ima Boga Mada ima logike potez, Jim Ryan se samopenzionisao, a sada Hulst čisti njegova “let’s go to GaaS” govna
Da, vidjeh. Ja sam onako iz glave mogao da se sjetim 6. Zaboravio sam na igru od Deviation Games i na Destiny spin-off.
Isto nisam ljubitelj live service, s te strane mi nije ništa izgubljeno, jedino bi možda Twisted Metal igru možda probao, makar bila i live service. Žao mi jedino vremena potrošenog na ovo.
Žali bože vremena i novaca. Sada oba studija moraju dosta toga ispočetka, sigurno nekih 4-5 godina dok izbace neku SP igru.
Sa jedne strane Helldivers 2 ih je još dublje gurnuo u celu priču sa druge propast Concorda ih je uplašila.