PlayStation 5 Showcase - 16. septembar - 22:00h

Evropa uvek nadrlja i tu se dobar deo nadoknadi zbog nižih cena u US.

1 Like

Pa nista, gamesharing na US regiju, kodovi ce biti valjda i dalje relativno povoljni. Sada se vec stvarno, iskreno, pribojavam i za sharing…

Cene u našim prodavnicama:
PS5 90.000
Igre 15.000
:grinning:

2 Likes

Kontam da je sharing jako slabo zastupljen da bi im kvario matematiku.

Dzoj je isto poskupeo i bice 70$.

Sve je ok samo moze li mi neko reći da li je spomnuto nesto konkretno oko igranja igara ps4 na ps5-ci?

Ne, sem da su ekskluzive dostupne odmah uz PS Plus pretplatu. Ekskluzive sa PS4 naravno.

A najjace od svega je sto i jedni i drugi cute oko ssd-a i prosirenja memorije a mnoge ce to zanimati. Kad za ms pricaju i nagadjaju da ce 1tb da ide preko 200$ mogu da zamislim kolko ce trebati za ultra mega giga custom made najbrzi ikad ssd od ps5. Kontam da nece da plase narod i cekaju bukvalno zadnji momenat.

Rumor. Nigde zvanicno ms to nije rekao.

Cisto nagadjanje i nista vise.

Očekivano je bilo da će nešto reći za PS4 BC. Možda uskoro čujemo nešto više o tome.

Jel i ms skocio sa cenama igara ? Nisam primetio da su nesto pominjali pa da pitam ako se nesto desilo ?

Nisam gledao celu prezentaciju, jer nemam strpljenja, pogledao sam trejlere koji me zanimaju, video cenu i zaključio da mi se ne žuri sa nabavkom.

Razmišljao sam zbog Demon’s Souls i Horizon, ali pošto je potvrđeno da Horizon izlazi i za PS4, a Demon’s Souls gameplay mi malo čudan na osnovu viđenog, mogu komotno da čekam da izađe još 5-6 must play igara pre nabavke. Možda oko izlaska sledećeg God of Wara.

Jes čudan Demon’s Souls… Grafika je ok, ali kretanje je ukočeno nešto, kao dve animacije koje se vrte konstantno. Resident Evil mi je super, i najava za God of War. Smorilo me što opet ništa od Silent Hill-a ali ajde.

Nista za sada, ali kljucna razlika je sto imas sve MS ekskluzive u pretplati day 1.

E jos da cujem da je PC skup…
Koje su cene igrica isplati se kupiti top PC i cao.

4 Likes

Ja bih se samo vratio na Final Fantasy XVI. To meni nije izgledalo bog zna kako posebno. Kada sam video prvi trejler za FFXIII bio sam u fazonu “wow!” ali ovo… nekako mehić. Čak ni drugi pogled na igru me nešto nije očarao.

1 Like

Dap bi ti lajk al nmg zbog ovog za spajdermena :smiley:

Meni toliko smor deluje da je strasno, osbovna igra mi deluje mnogo bolje(nisam jos igrao), i sunset overdrive mi deluje bolje i od base spidermana a kamoli od ovoga.

Sve ostalo se slazem. Koristim sunset overdrive kao primer jer je isti studio.

Da, ma je najveci debil sto nema sunset 2

Miles ce biti super, kao i osnovni Spiderman. Pošto je sto je to samo standalone DLC, za očekivati je da će biti i dosta kraći nego osnovna igra kao sto je bio i Infamous First Light u odnosu na Second Son, čisto da se nešto nađe za next gen lauch, ali svaka cast Insomniacu sto je u stanju da produkuje i ovo pored novog Ratcheta koji ce biti full next gen igra.

potpisujem