PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 2)

Ne znam zasto ali od svega ovoga najvise me odusevilo to sto ce ubaciti Untitled Goose Game :sweat_smile: :joy:

2 Likes

Ovaj Karakot me klinci pitali u više navrata da im kupim, taman. Sem devojčurka, ostalo sve odavno prežvakano.

Mora se priznati da lepe igre ubacuju.

A i interesantno je kako Microsoft daje svoje igre, prvo Deathloop, evo sad i Ghostwire.

1 Like

Pa normalno da daje svoje igre a Sony sa druge strane "kme kme* COD kmeee :rofl::rofl::rofl:
Volim da ih sprdam kad su bagra. Mislim obe firme su ali Sony vodi i po prodaji konzola a vala i po proseravanju. :grin:

2 Likes

Niko tu nista ne “daje” placaju ovi nesto to budi siguran. Pa MS zaradi na svakom iphone koji se proda. Imaju neki glupi patent za nesto i pare idu. Mislim da Ericsson dobija pare za svaki telefon koji ima Bluetooth. Njihov patent.

1 Like

Ma jasno je meni to, nego je zanimljivo videti, pogotovo što postoje priče da Sony plaća određenim 3rd part developerima da im igre ne uđu u Game Pass.

Verovatno deo ugovora da igre posle godinu dana dođu u PS+ dok Bethesda još nije bila kupljena. MS je rekao da će poštovati sve ugovorne obaveze, pa ovo ne čudi mnogo.

1 Like
1 Like

PS5 na rate ko ima SBB ,

Da imam ugovor kod njih, odmah bi uzeo :slight_smile:

1 Like

Da bi mogao da ga utopis za kes :joy:

Ma kakvi, za sebe :grinning:ne bi ga prodavao dok se ne isplati , isto tako i za iphone koji u maju ide na oglas :grinning:

1 Like

xaxaxax

Sve se proda pre ili kasnije :grinning:

1 Like

Ko je uzeo platinu u Destiny 2 na ps4, samo treba da skine i udje u igru na ps5 i padne još jedna :joy:

Niko :joy:

Kontam, al rekoh ajd da prenesem :joy:

Evo još jednog argumenta u korist MS, koji nije ni dospeo na listu pošto se nije kvalifikovao :joy:

1 Like

Microsoft u stili nekadašnje KK Crvene zvezde. SLDEĆA SEZONA je naša ! Ili u stilu predsednika Vučića, biće za 2-3 godine :joy:

3 Likes

Ma sve je to taktički, čekaju pravi trenutak da zasijaju :grin:

Čim odobre akviziciju.