Ne znam zasto ali od svega ovoga najvise me odusevilo to sto ce ubaciti Untitled Goose Game
Ovaj Karakot me klinci pitali u više navrata da im kupim, taman. Sem devojčurka, ostalo sve odavno prežvakano.
Mora se priznati da lepe igre ubacuju.
A i interesantno je kako Microsoft daje svoje igre, prvo Deathloop, evo sad i Ghostwire.
Pa normalno da daje svoje igre a Sony sa druge strane "kme kme* COD kmeee
Volim da ih sprdam kad su bagra. Mislim obe firme su ali Sony vodi i po prodaji konzola a vala i po proseravanju.
Niko tu nista ne “daje” placaju ovi nesto to budi siguran. Pa MS zaradi na svakom iphone koji se proda. Imaju neki glupi patent za nesto i pare idu. Mislim da Ericsson dobija pare za svaki telefon koji ima Bluetooth. Njihov patent.
Ma jasno je meni to, nego je zanimljivo videti, pogotovo što postoje priče da Sony plaća određenim 3rd part developerima da im igre ne uđu u Game Pass.
Verovatno deo ugovora da igre posle godinu dana dođu u PS+ dok Bethesda još nije bila kupljena. MS je rekao da će poštovati sve ugovorne obaveze, pa ovo ne čudi mnogo.
PS5 na rate ko ima SBB ,
Da imam ugovor kod njih, odmah bi uzeo
Da bi mogao da ga utopis za kes
Ma kakvi, za sebe ne bi ga prodavao dok se ne isplati , isto tako i za iphone koji u maju ide na oglas
xaxaxax
Sve se proda pre ili kasnije
Niko
Kontam, al rekoh ajd da prenesem
Evo još jednog argumenta u korist MS, koji nije ni dospeo na listu pošto se nije kvalifikovao
Microsoft u stili nekadašnje KK Crvene zvezde. SLDEĆA SEZONA je naša ! Ili u stilu predsednika Vučića, biće za 2-3 godine
Ma sve je to taktički, čekaju pravi trenutak da zasijaju
Čim odobre akviziciju.