Pc practic nema konzole po toj ceni to je stara kolicina isto kao i u computer landu. Stigki im je oko 50 komada i sve su rasprodate. Nova cena ce biti 56000 i to za kolicine koje ce stici krajem decembra pocetkom januara.
Sony potvrdio: PlayStation 4 u Hrvatsku dolazi tek 29. sije?nja - 24sata
Sada je i službeno: 29.1. stiže u Hrvatsku…kad stiže (službeno) kod vas?
Ko će ga znati? Verovatno u tom nekom periodu, jer je većini ceo ovaj region jedna teritorija. Ovde većina čeka kada će stići u Mađarsku, i to je navodno u decembru, oko 14-og
Jaooo znači od cene 400 evra za PS4 nema ništa jesu g…na ovi naši trgovci.
Ništa čekamo XBR Shop I njihovu ponudu …
Edit : pc practic 61 280 klot varijanta
computer land : 56 999 klot varijanta sa Kilzone 4 je 62 399
Na balkanu se sve mora (pre)platiti
U ovom slučaju mora da se preplati 100 evra u najboljem slučaju pa do 140 evra za klot varijantu .
Tako da nam naši momci ostaju jedina nada…
Malo me teši ovo sa brazilcima kod njih je PS4 1800 $ a One 2200 $ ipak nismo najgori.
Meni nije utjeha ako je nekome gore nego meni. Just saying…
Nije to nista neobicno, ja sam se poprilicno navikao na takav nacin trgovine kod nas
Ok, mozda malo.
PC Practic ima grešku sa bazom, cena je isto 56999.
Btw naš uvoznik je podigao cenu
Ne brinite nista, zato ce one lepo da im sluze kao ukras i kao zamena za praska
Nindja jos kada bi mogli da iskombinujete na 4 rate. Pa vi bi pocepali ove derikoze, ostali bi misevi i podloge za prodaju.
Slazem se danijele ako bi dali na rate pocepali bi ih kao svinja mastan dzak
Ja sam moj primerak davno preorder-ovao iz Mađarone, KZ bundle (drugi džojstik+kamera+igra) za 500€, svi srećni svi zadovoljni, molim lepo
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Mozda si ti srecan, ali ove derikoze sigurno nisu:party:
Uštedeo si 14 000 dinara ako ne plaćaš trensport jer ovaj paket je 71 000 dinara.
Transport gratis
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Ja opet ne razumem, jel kod nas sve toliko skuplje zbog nekog stvarnog razloga, ili je samo bezobrazluk?
edit: hocu reci, cak je i kod jadnih brazilaca bio onaj neki grafikon koji je razlozio otkud tolika cena. Bilo bi super kad bi i kod nas neko to uradio.
Danas je onako stidljivo provuceno kroz medije, da ce se najverovatnije opet na dnevnom redu skupstine naci predlog zakona o naknadi za autorska prava ili u narodu popularno receno “Muzicki dinar”, koji ce se primenjivati i na uvoz IT opreme. Posledice usvajanja tog zakona su skok cena telefona, racunara, tableta pa i konzola od 3 do 15%. Dakle u pitanju je samo bezobrazluk.
Pa u principu i nema problema, lepo se iskombinujemo , sednemo na autobus , odvojimo koji dan i skoknemo po konzolu do Segedina ili eventualno Beca jedan vikend ; )
Cak je i bolje te pare dati za put nego ovim nasima za razliku.
Nema tu neke velike filozofije. U pitanju je lopovska drzava sastavljena od gomile parazita koje treba izdrzavati.
Pa u principu i nema problema, lepo se iskombinujemo , sednemo na autobus , odvojimo koji dan i skoknemo po konzolu do Segedina ili eventualno Beca jedan vikend ; )
Cak je i bolje te pare dati za put nego ovim nasima za razliku.
I ako ti se pokvari, sta ces da iskombinujes?
Razmisljao sam o toj varijanti, ali ako u shopu budu ok cene (sto na zalost samo malim delom od njih zavisi) definitivno se nece isplatiti varijanta odlaska. Najjeftinije sto sam ja nasao je povratna karta do Austrije za 30e, pa ako vrate porez izadje verovatno 400e sveukupno.
A za nase “legalne” prodavce, ne znam sta reci. Nije preterano strasna ni ta cena od 500e, tacno 100e visa od prodajne u EU, ali ne znam ko ce to da im kupuje. Bilo je i mnogo gorih slucajeva.
Ja opet ne razumem, jel kod nas sve toliko skuplje zbog nekog stvarnog razloga, ili je samo bezobrazluk?
edit: hocu reci, cak je i kod jadnih brazilaca bio onaj neki grafikon koji je razlozio otkud tolika cena. Bilo bi super kad bi i kod nas neko to uradio.
Objavili su na nekoj fejsbuk/twitter stranici da je to zbog carine i poreza. Pa da se ne bi svi pitali, da li to znaci da su prve kolicine za 100e manje bili bez carine i poreza, brze bolje su uklonili vest.
Ali, nije to tolika misterija. Carina + porez + zastita od kursne razlike + troskovi marketinga, plata radnika i iznajmljenih lokala. Toliko kosta da mozes da udjes u prodavnicu i odneses sa 2 godine garancije. Pitanje je koliko ce nasi preprodavci davati.