Sacekacemo da vidimo da li je stvarno reveal trailer, meni se cini legit
Update: na VG247 kazu da je fake, ali eto, bar mi se svidio trailer
Sacekacemo da vidimo da li je stvarno reveal trailer, meni se cini legit
Update: na VG247 kazu da je fake, ali eto, bar mi se svidio trailer
Iako je fake, ne izgleda loĆĄe, mada, ko Äe ga znati, moĆŸda je ovo neki raniji trailer koji je otkazan, pa je puĆĄten meÄu masu, viĆĄe ne treba nikom verovati oko next-gena
Stvarno lijepo izgleda, bas sam mislio da je legit. Jos kako inace Sony reklame pravi, nekako mi se ovo uklopilo u taj koncept
ako je ovo fake, Sony pod hitno treba da unajmi ljude zaduzene za ovaj fake trejler jer je ovo fenomenalno
Trailer je odradjen vrhunski, ideja ekstra a i ova kutija pozadi ne izgleda lose, mislim da se svi slazu da je dobar, skromno.
Error Tapatalk 2
Kutija pozadi izgleda kao ona slika za next xboxâŠ
ipak je fake
_ For any believers out there, Sony has confirmed to IGN that the video is fake. âWe did not produce or release this,â Sony said in a statement._
ali trailer je je ekstra
Ne bih da zvucim prepametno ali vidi se iz aviona da je fake. Sony produkcija je na daleko visem nivou. Osim toga, ako zanemarimo jeftine afterefekte sa zenicama, reklama nema bas nikakvu ideju. Grimase u krupnom planu, neke random eksplozije i konzola koja se vrti.
Bre, nekad je i najjednostavniji trejler ujedno i najefektivniji, zaĆĄto bi stalno moralo da se ubacuje hiljadu sr*nja da bi trejler bio interesantan i markantan?