Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Prijatelj koji ima PS4 i daleko manje igra na njemu do sada dva kontrolera promjenio.Meni se ni jedan čak i elite series koji sam uzeo polovan radi kao prvog dana

Imas ti likove koji ih drndaju, bacaju, ne vode racuna o gamepadima…ja iskreno jedini gamepad koji sam sjebao je Gamestop-ov za 360, jbg seo sam na njega bilo neko ćebe preko i pocelo da mi vuce levi stick na neku stranu :slight_smile:

Nije do toga, veruj mi…

Apsolutno potpisujem. Da neko vidi moj dzoj pomislio bi sta li je ovaj sve prosao. Uglavnom stotine sati u D1 i D2 plus jos stotine i stotine drugih igara. Sem malo oljustene leve pecurke, ostalo radi kao sat :smiley:

Dobro ti si zajebo onda i same kreatore igre :rofl: u principu ne moze se reci negativno o dzojstiku, generalno kao losem, zavisi od slucaja do slucaja. Drugu je dzojstik tj. pecurkica otkazaa posle par dana, a dzojstik bio nov. :neutral_face:

Koliko bespotrebnih informacija, a čovek je samo pitao za pomoć. Niko o njegovom pitanju ni reči, ali zato brdo postova van teme.

@Shamso69 sve što sam popravljao/sredjivao sa konzlama ili je bilo vezano za konzoleje radio sam u virutalshop-u iz BGD. Imaju servis/prodaju i uvek su bili korektni. Imaš link na PM.

2 Likes

Evo i ja da se ukljucim: nekada problem sa analogom moze da bude do ribbon kabla u joyu. Ako si nekada do sada radio sa joyevima, predlazem da ga otvoris i ocistis sve kontakte, i komplet ribbon kabal. Ako ti ovo ne otkloni problem, nazalost moras ici sa zamjenom analoga.

Hvala Zoki :smiley:

Takodje, +1 za Virtual shop. Inace i XBR ih preporucuje i saradjuje sa njima, reklama je na glavnoj strani.

1 Like

Kod njih sam kupio svoj xbox 360 jos davne 2010 sve ok.

Meni je ds4 još uvek u životu, negde 2014 sam ga uzeo, doduše počeo je r2 da slabi, pa sad na playstationu koristim xbox one elite. Best of both worlds :rofl:

2,5k sati? Ti si zajebao i mene sa Splatoonom 2 i to 2,5x :grin:

Amaterske cifre u odnosu na Fifu, sigurno preko 1.5k po sezoni (godini) :no_mouth:

Upravo ulazim u forum da pitam isto pitanje…
Kvalitet pecurkica je kriminalan, ne samo ja, vec i drug ima isti problem (vuce mu ka napred) :frowning:

1 Like

Ako sam dobro izracunao 2 kompletna meseca po 24 sata dnevno :slight_smile:

Profesionalno nema sta

Haos, bas me zeza dosta, pre se desavalo da se samo od sebe namesti, sada vec ne prestaje…

Spider-Man i Just Cause 4 od ovog meseca na PS Now. Sve mi se cini da su ovo poslednji pokusaji da ublaze razliku koju Game Pass ima u odnosu na PS Now.

Ovde imate tutorial za 7 dana free bez kreditne kartice, upravo sam probao i radi.

1 Like

just couse4 je bio mjesec dana nakon izlaska u game pass

kako se uzima trial ps+? pitao me drugar ja ne znam napamet, neko je skoro pisao to, pa da mu prosledim