Prijatelj koji ima PS4 i daleko manje igra na njemu do sada dva kontrolera promjenio.Meni se ni jedan čak i elite series koji sam uzeo polovan radi kao prvog dana
Imas ti likove koji ih drndaju, bacaju, ne vode racuna o gamepadima…ja iskreno jedini gamepad koji sam sjebao je Gamestop-ov za 360, jbg seo sam na njega bilo neko ćebe preko i pocelo da mi vuce levi stick na neku stranu
Nije do toga, veruj mi…
Apsolutno potpisujem. Da neko vidi moj dzoj pomislio bi sta li je ovaj sve prosao. Uglavnom stotine sati u D1 i D2 plus jos stotine i stotine drugih igara. Sem malo oljustene leve pecurke, ostalo radi kao sat
Dobro ti si zajebo onda i same kreatore igre u principu ne moze se reci negativno o dzojstiku, generalno kao losem, zavisi od slucaja do slucaja. Drugu je dzojstik tj. pecurkica otkazaa posle par dana, a dzojstik bio nov.
Koliko bespotrebnih informacija, a čovek je samo pitao za pomoć. Niko o njegovom pitanju ni reči, ali zato brdo postova van teme.
@Shamso69 sve što sam popravljao/sredjivao sa konzlama ili je bilo vezano za konzoleje radio sam u virutalshop-u iz BGD. Imaju servis/prodaju i uvek su bili korektni. Imaš link na PM.
Evo i ja da se ukljucim: nekada problem sa analogom moze da bude do ribbon kabla u joyu. Ako si nekada do sada radio sa joyevima, predlazem da ga otvoris i ocistis sve kontakte, i komplet ribbon kabal. Ako ti ovo ne otkloni problem, nazalost moras ici sa zamjenom analoga.
Hvala Zoki
Takodje, +1 za Virtual shop. Inace i XBR ih preporucuje i saradjuje sa njima, reklama je na glavnoj strani.
Kod njih sam kupio svoj xbox 360 jos davne 2010 sve ok.
Meni je ds4 još uvek u životu, negde 2014 sam ga uzeo, doduše počeo je r2 da slabi, pa sad na playstationu koristim xbox one elite. Best of both worlds
2,5k sati? Ti si zajebao i mene sa Splatoonom 2 i to 2,5x
Amaterske cifre u odnosu na Fifu, sigurno preko 1.5k po sezoni (godini)
Upravo ulazim u forum da pitam isto pitanje…
Kvalitet pecurkica je kriminalan, ne samo ja, vec i drug ima isti problem (vuce mu ka napred)
Ako sam dobro izracunao 2 kompletna meseca po 24 sata dnevno
Profesionalno nema sta
Haos, bas me zeza dosta, pre se desavalo da se samo od sebe namesti, sada vec ne prestaje…
Spider-Man i Just Cause 4 od ovog meseca na PS Now. Sve mi se cini da su ovo poslednji pokusaji da ublaze razliku koju Game Pass ima u odnosu na PS Now.
just couse4 je bio mjesec dana nakon izlaska u game pass
kako se uzima trial ps+? pitao me drugar ja ne znam napamet, neko je skoro pisao to, pa da mu prosledim