Opet nista PSVR…
Da li su gift karitce jedini nacin da se igra kupi na store-u (US akaunt koristim)?
Zeleo bih da kupim Division 2 koji je 3$, plus sto vec u walletu imam 2$.
Nažalost, gift kartice su jedini način.
Uskoro konacno novi hack
Pack your bags – it’s time to make a return trip to the city of the undead. The Resident Evil 3 Raccoon City demo drops on 19th March, followed by the open beta for Resident Evil Resistance breaking out on 27th March!
Naidjoh na dvije legalne metode za stancanje PS Plus pretplate i PS Now, znaci svaki put se nanovo pravi nalog sto zahtijeva smijesan trud:
Prva metoda - sve skupa 5 minuta posla, dobija se 14 dana PS Plus:
Druga metoda - nekih 10-15 minuta cimanja, ali dobija se 14 dana PS Plus & 7 dana PS Now:
Vidim da su na PS Now trenutno Control, Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein 2, Doom, Uncharted i slicno, pa mozda nekom bude valjalo
Da, ali mislim da na jednoj konzoli mozes aktivirati trial od 14 dana nekih 6-7 puta tako nesto.
Ne mozes u nedogled svakako
Mislim da je do naloga, a ne do konzole Ali valja isprobati u svakom slucaju, evo upravo sam skinuo Control…
A ja stalno uzimao za 1$ (preko Ebaya)
Jednom probao sam napraviti, vidim trazi karticu i odustanem…
Ovo je odlicno ko ima strpljenja za to. Verujem da je starijoj gardi lakse iskesirati godisnju pretplatu i ne za*ebavati se sa ovakvim stvarima
Uspeo sam za ps plus, ali ne znam kako da akttiviram ps now
Za PS Now ti treba ova druga, duza metoda
Sutra komsiji stize PS4 nego sto se tice zajednicke pretplate da li obojica dobijamo besplatne igre?
Ljudi treba mi US ili UK nosilac nalog za PES20 samo da instaliram i redeemujem novac, posto drugar ima hrvatski nalog i na njemu igra a ne moze naci wallet dopuni u kunama.
Dakle samo nam treba na par sati i vracamo odmah.
Hvala unapred.
I Sony voli pare… Ali možda ovok bude odlični za Silent Hill serijal koji je mrtav zbog loših odluka…
Nažalost ni od toga ništa… Konami ne zaslužuje tu franšizu definitivno.
Zna li neko gde mogu da odnesem dualshock 4 da popravim levi stick?
Vuce u levo sam od sebe, kontam da je neka gumica spala sa lezista ili tako nesto…
Zvekno ti je ceo sklop pecurke. Isto je i kod mene na desnom stiku vuce u levo. Posle otvaranja i ciscenja malo se popravilo stanje ali mora da se menja. Jedina mana je sto se lemi direkt na plocu. Znam da je neko pisao da ima u BG negde ali sam zaboravio i nikad ga nisam odneo.
Hoce li Sony ikada napraviti dzojstik da valja. Vecito djubre. Nije ni prici xbox
Ja nmg bas da kazem da je djubre al da nije ni prici xbox-u to je cinjenica.
Ma bolja je i vecina za PC sto mozes da kupis za te slicne pare tipa 50-80€