Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Meni su uvek menjali. Doduše nije konzola u pitanju ali uvek je bila zamena proizvoda. Ali sve zavisi od prodavca do prodavca. Neki ce ići u krajnost i čak reci da si sam pokvario proizvod.

Svojevremeno devojka uzela torbu u Moni. Bila upakovana pa nismo ni gledali. Dosli kuci a ono ogrebotina duboka. Vratim se u radnju da reklamiram, kaze to ste uradili vi, to se nece zameniti ono ovo. Jel tako reko? okej. Spregnem dopis, pozivam se na Zakon o zastiti potrosaca, bla bla i posaljem u centralu. Stize mail sve je u redu, zovu me iz radnje, dodjite da zamenite torbu :rofl: nije im bilo dobro :rofl:

2 Likes

Upravo ovo. Ja mog PS4 debeljka nisam dirao preko 3.5 godina, a maltene u jednom periodu ga nisam gasio. Nikakav problem nije imao i idalje nije ali meni bilo dosadno pa je zamenjena pasta i usisan.

Ja se ne secam kada sam neku od konzola otvarao da je procistim. Od ps1 preko ps2 … imao i xbox360 pa ps4 i sada ps4 pro nikada osim tu i tamo obrisane prasine sa povrsine

2 Likes

Najveći problem su prostorije u kojima se puši.
Duvanski dim je “mastan” i dodatno lepi prašinu.

2 Likes

to je bio najveci problem za lasere koliko se secam … otezavalo je citanje cd/dvd

Moj PRO je bučan u nekim igrama, da imam osećaj kao da avion poleće, ali nikada nije izbacio poruku da je pregrejan, tako da bi ja zaboravio na kupovinu ako se pojavljuje ovakva poruka.
Moguće je da se samo očisti konzola i da se zameni pasta na procesoru, pa sa time da se sredi problem, ali šta ako nije samo to u pitanju. U svakom slučaju samo servis za otvaranje konzole, jer ako sam otvoriš, ode garancija.

Pa ona je ostavljena na servisu, jer je pod garancijom.
Cekam da mi javi sta je sa njom bilo. Ona posle toga sto se desilo kad se sama izgasila, normalno je radila ali nisam htio da je opterecujem pa nisam mnogo igrao na njoj vec je ponio na servisu.

Kako mi se cini, ti si odlucio da uzmes taj PS Pro. Tako da uzivaj, nadam se da grijesimo mi koji smo ti napisali da ne uzimas.

Uzivaj u odlicnim igrama ove generacije, ima dosta bisera koje vrijedi odigrati.

1 Like

Kod mene se desilo na digitalnoj verziji.
Nisam testirao na cd
Nakon gasenja mogao je normalno da se igra, no nisam htio previse

Slazem se za to sto kazes.

Oftopik, ali ja upravo ovaj problem imam sa X360, ako neko zna rešenje neka postuje link ili napiše.

PS se isprsio. Ili “isprsio”, kako za koga. PS Now korisnici ovog meseca dobijaju Days Gone, MediEvil, Trine 4, Friday The 13th, Steel Rats i Battle Princess Madelyn.

Izovr blog.ja.playstation.com

Verovatno kasno stizem s misljenjem, al dodajem glas taboru ‘ne uzimaj’.

@iKaran je sve lepo objasnio, konzole koje su toliko nove da su jos pod garancijom ne bi ni u ludilu smele da se gase od pregrevanja.

Ovaj moj matori ps4, nikad otvaran, radi satima bez problema sta god da poteramo (da kucnem o drvo). I to cak zahtevne igre, usred leta, bez klime.

Prosao sam kroz taj pakao pregrevanja s originalnim x360, dosta ljudi ovde zna o cemu pricam. Ne ponovilo se, ono upalis igru a ne mozes da se opustis, stalno osluskujes konzolu i cekas kad ce da se ugasi.

1 Like

jel ste primetili kojj ste SADA level na PS Ranku? :sweat_smile: menjaju sistem levelovanja i menjace se ikonice i jos koje sitnice za trofeje

Prebacuju sa 1-100 na 1-999.
Meni je sa LVL 16, skočilo na 277.
Što je bolji trofej, to se dobija više bodova - platina daje neke posebne bodove.
Tako da će sada biti brži rast LVL-a.

Au, koliko brat ima slobodnog vremena :rofl:

Ja ‘nako, pristojno :no_good_man:t2:

1 Like

Malo mi čudan ovaj skok sa 25 na 382, but sure. I dalje nema neke posebne koristi od toga?

Nema nikakve koristi. Meni je čak i lepše bilo ovo rangiranje sa manjim brojevima nego ovo sada…

But why tho? Čemu ovoliko platina? :joy:

Malo je stalo to sad, e kako sam bio nalozen pre jedno 2 godine, da se nastavilo tim tempom bilo bi još sto komada :joy:

1 Like