Pitanje za PS4 account

Nedavno sam kupio ps4 slim a na hdd je bila gta V. Postoji profil od covjeka ciji je bio ps. Zanima me da li je igra vezana za account, odnosno ako obrisem taj nalog da li ce igra ostati na hdd i sta ako se desi da moram formatirati hdd, da li cu moci ponovo skinuti igru?

Igra je vezana za profil. Posle brisanja profila nećeš moći da pokreneš ili skidaš igru… A i ne znam zašto bi formatirao HDD… Nije to PC, tako da neke stvari ne moraš da radiš…

1 Like

Osim ako ti nije dao i podatke za taj nalog (user name i pass), onda ga možeš opet napraviti na konzoli i skinuti igru. Ali, kao što kaže Milan, nema potrebe za tim.

Nemam podatke, username i pass, to je problem. Mislio sam obrisati profil, ali bolje da to ne radim onda.

Nemas razloga da brises profil. Nista ti ne smeta, a dobijes GTA 5. Pitaj momka od kog si kupio ps4 da ti da sifru i mail od tog profila, vas zato da bi mogao obrisati/prodati/prebaciti nekome GTA 5 :slight_smile:

Zato me i zanima da prodam igru, presao sam to vec davno jos na xbox360.

A i mozes da je prodas za max 1500 dinara i sebi potencinalno navuces bedu na vrat, jer ako ti covek promeni podatke naloga, ti nalog prodao, ti ces biti u problemu. Mnogo cimanja za soma i po

Moze nekome i da pokloni… Nemoj Aki uvek da si pesimista i kontras :slight_smile:

1 Like