Pitanje u vezi xbox 360 s

Dakle dobio sam xbox 360 S 4GB + Kinect. Zanima me dali mogu na njemu napraviti JTAG/RGH. Dvd čitač je - Lite-On 1175, DG-16D5S, dakle onaj na koji nemogu stavit LT+ v3.0 (niti koi drugi), datum proizvodnje je 2011-09-11 (tako piše), model 1439, a snaga 12V—10,83A, 5V—1A. Ja sam nov ovdje, a i općenito znam malo o xbox-u, ugl. n00b. :hm:hm:hm

Moze, trinity ploca je u pitanju. :wink:

i jos jedno pitanje, dali moram paziti koji dashboard imam

da ne smes da imas 2.0.15574 ili poslednji koji je izasao.

Uf! Imam bas taj dashboard 2.0.15574.0 :frowning: … dali se moze dowgrade ili upgrade-ati ili nesto drugo napraviti po tome pitanju… izvinite zbog smetnje i hvala.

Dashboard ne mozes vise vratiti na nizi ako si ga vec update-ovao na ovaj najnoviji. Jedino ti ima spasa ako imas izvucen CPU Key, e onda mozes napraviti RGH i sa tim najnovijim dashom.

Kako mogu izvići CPU Key i ako ga negdje na xbox-u mogu naći gdje je to ili bar ako mogu nekome dati da to napravi (platit ću naravno)… Tražim bilo što samo da ga modificiram jer već mjesec dana skuplja prašinu,a i stavio sam oglas al se nitko ne javlja :frowning: pa ću ga pokušat modificirat…

sa tima dashboard-om je nema sanse da se skine CPU KEY do daljneg, mozda i nikada ne nadju metodu za kljuc ali cisto sumnjam.

Ne mozes, to jedino da si pre nego si update-ovao dash. izvukao CPU Key, onda da.
Sada kao sto ti je Mirko(M007P) rekao mozes samo cekati i nadati se da ce naci neko resenje(ako ga nadju).