Danas sam spržio Silent Hill Downpour u imgburn-u sa SPTI (Microsoft) driverom. Stavio sam igru u xbox pokušao instalirati i dođe do 47 % i izbaci error. Pokrenuo sam neinstaliranu igru i radi sve do onog screena gdje piše “Press START” nestane zvuka, zamrzne se screen i moram restartati konzolu. Kad stavim na ElbyCDIO driver piše "Unable to initialise ElbyCDIO! - ELBYCDIO.DLL. Instalirao sam CloneCD i dalje ne radi. Kupio sam ASUS-ov drive i flashao ga na iEXTREME BURNER MAX i sad me strah da nisam bezveze bacao novce. Molim vas za pomoč
Greška na 47% je najverovatnije do rezanja. Pokušao si na 2.4x? Meni se isto dešavalo (bum na 47%) sve dok nisam promenio brzinu rezanja.
Ukoliko si instalirao CloneCD i problem još uvek postoji, heh, nije ti to do tog driver-a.
Rezao sam na 2.4x.
A kako da onda stavim na ElbyCDIO ?
Otvoriš settings u ImgBurnu, ideš na I/O tab i čekiraš opciju ElbyCDIO. Moraš imati instaliran CloneCD program da bi ovo mogao uraditi.
Pročitaj ovaj tutorijal, imaš jedan dio koji se odnosi na ElbyCDIO:
Ma skinuo sam CloneCD ali opet ne radi. Jel se mogu igre pržit sa cloneCD-om jel probao netko ?
Možeš rezati sa CloneCD naravno. Silent Hill Downpour ti je XGD2 igra, nema nikakvih komplikacija, pretpostavljam da je loš RIP, probaj drugi naći.
Što se tiče ElbyCDIO, provjeri instalaciju CloneCD, nemam ideja šta bi drugo moglo biti.