Piratski sajtovi

evo da se javim uspio sam sloziti Zamundu:party: :smiley: . Za svako pokretanje stranice samo u sys tray u stisnem elite prxy switcher i to je to,jednostavno kao pekmez,a ja se jbo cijeli dan,vec sam se poceo plasiti da ce reg biti zatvoren ali na svu srecu jos je otvoren

Ovako downloadao sam dextera s2 complete sa bitsoupa ali nisam skinuo prvih pet ep zato jer ih imam,e sad ja sam downloadao preko bitsoupa kompletnu sezonu osim sto sam odznacio prvih pet ep i sad nakon downloada pise mi SEED ali kada sam na stranici pise me leech i da nisam connectable.

Molim pomoc

Jesi otvorio portove za torrent? Stavi staticku ip adresu, utorrent to trazi. Iskljuci DHT, vidim da ti je ukljucen, zato te tracker najverovatnije i ne vidi. U opcijama pod Connection iskljuci sve osim Add windows firewall exception. Pod BitTorrent sve iskljuci osim Enable UDP tracker support i Ask tracker for scrape information. Uradi test u uTorrent da proveris ono sto sam ti rekao za port.

Kad smo vec kod bugarskih torenta, ja koristim jos i arenubg, tu vam ne treba nikakava pozivnica, samo se registrujte i to bi bilo to, uvek cete imati punu brzinu pri skidanju filmova, serija, igrica…

Slazem se sa maci-jem. I ja (izmedju ostalih tracker-a) koristim Arenabg i sve radi super, retko kada nemam maksimalni download.

normalno da ti pise leech kod njih kad nisi skinuo kompletan torent
tako ti je svagde moras imati kompletan torent da bi ti ga sajt racunau u seedovanje
a u utorrentu ti normalno pise da seedujes to sto si skinuo

Mislim da ne mora da skida ceo torrent. Retko koji tracker to zahteva. Ja jedino znam za BTN da to trazi kao uslov. I ostali koji to traze, kao npr. torrent day, to traze samo uslovno, tj. ako hoces da ti racuna poene moras da skines 100% torrent, ako neces poene, dovoljno je da skines jedan rar fajl iz torrenta i racunace ti seed. Ja sam npr. skinuo samo jedan rar fajl na na movie-torrentz-u velicine 75MB i seedovao sam do sada 31GB, samo od njega. Cak ni jedan TL to ne uslovljava. Postoji nesto sto se zove partial seeding.

normalno da ti pise leech kod njih kad nisi skinuo kompletan torent
tako ti je svagde moras imati kompletan torent da bi ti ga sajt racunau u seedovanje
a u utorrentu ti normalno pise da seedujes to sto si skinuo

Nisam siguran dal sam dobro razumeo :slight_smile: Ali ne moras da skines kompletan torent da bi ti se " seed " racunao, moguce je skinuti deo i isti taj deo Seedovati bez potrebe za kompletnim.

Na TL-u recimo to i preporucuju zbog odrzavanja " S/L ratio " … No mozda te nisam dobro razumeo ? :slight_smile:

niste me dobro razumeli momak je napisao : kada sam na stranici pise me leech
ako nije skinuo kompletan torent uvek ce mu pisati za taj da je leech ali ce mu racunaati sve sto seeduje nazad normalno

izgleda kako je stvar u tome da se cijeli torrent mora downloadati da bi mogao seed

BTW jos uvijek me muci taj no connectable ip mi je static i iskljucio sam dhp(zahvaljujuci NABUKODONOSORU)

A da li su ti otvoreni portovi? Tebi stoji u donjem desnom uglu znak upozorenja, znači da nešto nisi lepo podesio

A i ne moraš da skineš ceo torrent da bi krenulo seedovanje, može i ovako parcijalno

napravio sam kako si napisao ali jednostavno mi bude usklicnig skroz dok ne ukljucim unp u torrentu i onaj neki nat ispod toga,a dok ukljucim dobijem ovo

Edit:SLOZENOOOOOO pise connectable:yes
E sad zasto mi pise upload 0.00kB a vec dost duga seedam,ali ni na torrentu nema up.speed kao da on nesto uploada,pa dali bi me to trebalo sto zabrinuti

Seedovao si do sada ali u DHT-u. Verovatno nista nisi seedovao kroz tracker.

Ponovo ti kazem, iskljuci UPnP i rucno otvori samo taj port koji ti sluzi za uTorrent.

e sad dali otvaram port u ruteru ili windowsu.Ruter je thomson tg782

Port otvaras u ruteru…Ali prvo u Utorrentu u setingsu ili preferences pa pod kategorijom Connection zadas neki port koji ces da otvoris i to ti je to…

PS…Nabuko i trebaju da mu budu stiklirani i Upnp i nat i windows firewall exception…barem je tako kod mene a odradio sam podesavanja po nekom tut. i funkcionise utorrent ok…

e sad ja sam otvorio port

i utorrent mi ima zelenu kvacicu i sa iskljucenim upnp i onim ispod
dali je sad to konacno to ili da ipak ukljucim upnp u torrentu,i da opet mi pise connectable yes sto bi trebalo znaciti da je to to

To je to…ne diraj nista ako radi…:smiley:

Radi evo vec na 30% s Jak Reacherom.BTW kakva su vasa iskustva s privatni torrentima koliko dugo vam je potrebno da uploadate kolicinu koju downoadate,posto vidim da pise na bitsoupu da mi je obvezno 10 sati UP da bih zadovoljio njihov kriterij,e sad sto ako mi se u tih deset sati ne UP koliko DL,ako nekome nije problem da mi to malo objasni posto mi je ovo prvi put da sam sa vip torrentima

zasto mi je upload jos uvijek na 0 a vec sam seedao cijeli dan i evo sad seedam Jack reachera.Na stranici pise da seedam ali ne pokazue upload

Ja sam na Zamundi vec par godina. Nisam se nesto preterano cimao oko uploada. Kad mi se upali komp automatski mi startuje torrent client i to je to, ako ne radim nista on seeduje ako radim nesto, iskljucim torrente. Do sad sam skinuo preko 4TB a upload mi je 1.1TB, dakle ratio 0,25…i nikad me nisu banovali. Ne znam kakva je situacija sa ostali trackerima.

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Ma da al nekak me to brine msm nije prob seedati 10 sati,ali cemu kad nevidim na uploadu