Pes 2012

izasao prvi ‘trailer’ za pes 2012…:smiley:

Kad ce oni da izbace neke glupe animacije? Npr. ovaj pas iz 3:04, nije realan. Takvih ima milion u PES-u 2011. Onda dosta paseva se ne zna da li su spicem ili su plasirane lopte. I dalje trce igraci retardirano, kao roboti nagnuti napred. I dalje mi sve nesto “kockasto” i “spicasto” deluje. Dodao bih samo da PES 2011 sa konzola/pc-a nije mnogo bolji od iPhone verzije, sto je stvarno sramota je igrica ima samo 50-ak mb-a.Ko je igrao verovatno ce se sloziti samnom.

Daj boze da naprave igru da valja. Mada ne verujem da ce to biti i ove godine.

[SIZE=“4”]Konami’s launched the first gameplay trailer for PES 2012.[/SIZE]
It features nearly three minutes of in-engine footage.

PES 2012’s creative producer, Shingo ‘Seabass’ Takasuka, released a “video letter” to the PES community earlier today apologising for the fact he’ll be absent from E3 next week.

Izgleda veoma lepo,mada idalje polazem vece nade u Fifu.

Sta je sa animacijama? Kako ih nije sramota da izbace igru sa ovakvim animacijama? Pa PES 3-4-5 su imali lepse prirodnije animacije nego ovaj 2012.

predobro,pes je uvek bio ispred fife i ostace :wink:

Yeah PES rastura! :smiley:

HAHAHAH TO ONO IZ ZMAJEVE KUGLE :smiley:

Nemam pojma odakle je, uglavnom kontam poentu, sprdaju se sa ocajnom animacijom igraca u PES-u.

Za mene je PES umoro 200-te, sa PES6, ovo sve ostalo mi je ocajno.

Dobar je pes, jebes fifinu animaciju kad joj je gemplej kao dupe i fizika lopte nepostoji.
Mozes misliti sto je animacija u pesu losija, vazno je da je gemplej ok.

Fifa je otisla mnogo napred i ostavila Pes u prasini,fifa ima bolji gameplay i grafiku,animaciju i fizika lopte,terena,igraca im je takodje dobra,dok kod Pesa se ne moze isto reci,sta vise animacija i grafika su im gore nego iz 2006,u Pesu 11 grafika i animacije su bile ocajne,ali je fizika i gameplay nekako popravio taj nedostatak,ali ipak ako cete da birate izmedju jedne igre Fifa ili Pes,obavezno Fifu,nikako Pes.

I PES i Fifu igram od kako sam počeo da konzumiram konzole. PES za mene ima nešto što Fifa neće imati nikad, a to je Master liga. I nadam se da će ta ista ML biti u PES-u 2012 još naprednija i “bolja”. :wink:

Mislim da rano sudite o bilo kojoj igri,sacekajmo jos malo dok ne izadje demo pa cemo onda da poredimo sta je od cega bolje…

[SIZE=5]**[SIZE=2]
[SIZE=5]PES 2012 trailer shows ‘hold-up play’[/SIZE]

[/SIZE]**[SIZE=2]

[SIZE=4]Plus 13 new screenshots of Konami’s footy sim[/SIZE][SIZE=3]**

Konami has released another new PES 2012 trailer, this time showing off the new ‘hold-up play’ mechanic.**[/SIZE]

It’s an evolution of the ‘tracking play’ feature introduced in last year’s game, letting you easily hold-up an attacking player by backing your defender off towards his own goal while sticking tight to the opponent.

We’ve also got 13 new screenshots of the sim showing off more tactical in-game play.

Konami has confirmed an October 14 release date for UK and Europe on PC, Xbox 360 and PS3. PSP, PS2 and Wii launch dates will be announced later in the year

[/SIZE][/SIZE][SIZE=4][/SIZE]

[SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]**

Schreenshots:**[/SIZE][SIZE=4][/SIZE]

Izasao demo za PC.Mecevi su na 10.minuta ,ima 6. timova Mancester United,Milan,Porto ,Napoli,Santos i Penarol.

Kade ce demo za box?

kad mi je pc bio relativno jak, po 6 meseci su izlazili demoi i igre ranije na konzolama nego na pc, a sad kad na pc mogu da igram samo flash igre i imam konzolu, situacija se obrnula, pa moram da cekam za konzolu duze nego za pc… xD

Odigrao dve utakmice… Uf, poboljsali su gameplay od prosle godine, ali ovo jos uvek nije za konkurisanje fifi 11, a kamoli 12. Animacije su jos uvek ocajne, kao da su navili neke lutkice da trce. Sa tehnicke strane je sve manje-vise ok, FPS je zakucan na 60, i retko se desi neki padm, ali nista drasticno. Ono sto me je mnooogo nerviralo je nekakav bag da se freezuju kontrole i da se vuku igraci na dole.

Skinuo sam pes 2012 ali na forumu piše sledeće : LT1.9 REQUIRED!!!
DO NOT PLAY THIS GAME UNLESS YOU HAVE UPDATED TO THE LATEST FIRMWARE!!!
IF YOU ARE ASKED TO UPDATE AND YOUR NOT RUNNING LT1.9 STOP THE GAME!! Inače imam dve konzole, na jednoj idem na live i na njoj igram samo originale dok je drugi xbox lt 1.9.1 i ubacen je najnoviji dashboard 2.0.13599.0. Pošto još nisam kupio original a želeo bih da probam novi PES da li udat-om koji mi igra traži rizikujem da banujem konzolu i ne mogu više da čitam kopije ??? Veliko hvala unapred, nadam se da ovim pitanjem na ovom mestu nism narušio pravilo foruma, relativno sam nov na forumu. Vekliko Hvala unapred

Radice ti na 1.91, mozes slobodno da rezes…
Samo ga verifikuj…