PES 18 neće da se pokrene!?

Bicu kratak. Bio sam odsutan od petka i danas sam se vratio. Kada sam pokusao da upalim pes 18 nije htelo vec mi je iskocila neka poruka. Poruka glasi : to play this the owner need to aign in. Alternately, guests can play if the owner makes their home xbox.
Igru sam pre odlaska na kratak put igrao normalno a sada mi svaki put upali ovu poruku. Ja sam vec prijavljen i xbox mi jeste setovan na home. Nzm sta je problem. Neko mozda zna kako da se izvucem iz ovoga?

Ako ga igraš preko GamePassa izbačen je iz ponude.

Jedino ovo, ako si igru igrao preko Game Passa, ovog meseca je napustila servis.

Da, igrao sam je prrko passa… smor.
Nis, ceka se plata pa uzimam 19…

Igra je 5-6$ na storu još danas, otvori se za toliko ako ti se sviđa.

Ne vredi uzimati 18 ako je sad izasla 19.

Bolje uzmi Fifu 19 :slight_smile:

1 Like

Vise mi lezi pes :slightly_smiling_face:

1 Like

Jos je mlad :grin:

Sve je pocelo sa iss pro na sony kecu. Fifa je uvek bila teska smorcina za mene i imao sam utisak kao da igram starlete. Sam silikon od igre… al dobro sve je stvar ukusa.

Zato je PES postao cista plastika. Od stare slave se ne zivi. Nekada je PES bio zakon. I 2000. sam igrao obe igre, mada tada nisam toliko razumeo i pratio fudbal. PES je zaista nekada bio daleko bolji, dok je danas obrnuto. Svake godine probam obe, Fifa gazi PES godinama. Ali dok je klinaca, PES i opstaje :slight_smile:

Druze igra ima vise godina od tebe. Kako je moglo poceti? :joy:

1 Like

Kakve to ima veze… Ja sam poceo sa tom igrom. Ne vidim problem u tome sto mi je pes zanimljiviji od fife. Probao sam i fifu kroz godine ali veca zabava mi je u pesu…