Evo, ne secka uopste barem u pocetku, nisam nesto mnogo igrao. Jedina razlika u konfiguraciji je sto ja imam 8-core a ti 4-core procesor, ali to ne bi trebalo da pravi razliku jer je tvoj procesor jaci a i igre obicno nisu optimizovane za 8-core. Tvoja grafika je takodje dosta jaca (display mod je window da bi mogao da uradim printscreen, inace je fullscreen, i nesto me zeza refresh rate kada je prikljucen tv out, to zanemari).
Ja polako ali sigurno privodim build kraju. Ostao mi još monitor i tastatura. Ne mogu da se odlučim da li da idem na manju dijagonalu i 144hz refresh rate ili veću dijagonalu s 70 hz. Suma sumarum, budžet uvelike premašen, muka mi da stavim na papir koliko me koštalo u pm
Nije ga ploča podržavala za inicijalnim biosom, tj. nije ni davala sliku dok nisam flešovao, tu sam ispizdeo samo tako, u jednom momentu hteo sve da razlupam
A i noctua premasivan kuler pa sam imao sužen izbor zbog visina rama
E da, imam još jednu polovnu zotac 1070 amp sa razjebanim kulerima ali nemam vremena da je sredim, mada iskreno nešto mi se preterano ni ne cima sa sli-jem
Zvao sam Gigatron za kuciste i kazu da im kolicina stize do kraja nedelje, moze da se rezervise. Inace vidim likovi na kp ga prodaju za 110 eura sa 2 godine garancije. Uh bas se neckam da uzmem jedno, a bas sam skoro kupio CM Storm Scout 2
During Apple’s presentation, it stressed that the stand comes with a range of different features. It is made entirely of metal, for instance, and can swing and move so that it can easily move into a portrait mode or swivel around.
Admittedly, the stand itself is very attractive, sporting a metal aesthetic and magnetically attaching to your Pro Display XDR.
And it allows your screen to tilt to most angles, and even rotate from landscape to portrait mode.