Paljenje

Xbox ne moze da se poveze sa joystickom. Ugasen i xbox i joystick i pritisnem i drzim krug na joysticku i on upali xbox ali se ne konektuje sa njim! Kada pritisnem dugme za povezivanje i na xboxu i dzojstiku i vrti se kao da trazi i onda pocne da treperi ali tipa na joysticku 1 sekund kasnije, xbox treperi sva 4 pa posle sekund joystick sva 4 i tako u krug. Postoji li neko resenje?

da li je u pitanju xbox one ili 360 ?

To se i meni desavalo , meni se u sred igre ugasi, pritisnem guide button on se upali i odma nakon 1 do 2 sekunde opet ugasi
kod mene je bila problem baterija , cim zamjeni bateriju sve radi normalno
ako ti nije to ,vidi ovde imas neka rjesenja:

http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/accessories/wireless-controller-disconnects-frequently-or-cannot-connect

Rgh cip nema veze sa joypadom i tim stvarima, ako se konzola ucitava tj ulazi u dashboard ne moze da bude cip,99% sam siguran. Moze da bude RF plocica ili joypad da brljavi. Jos davno sam cuo da neki novi joypadi nisu hteli da vide xbox 360 slim konzole. Video sam dosta crknutih kontrolera to mogu da potvrdim da je moguce, takodje slabe baterije cest uzrok.

@M007P Nije do joysticka jer imam dva i oba ne rade a radila su do sada, takodje nije do baterija jer sam kupio nove baterije. Taj problem mi se desio skoro pre je konzola normalno radila. Konzola ne ulazi u dashboard uopste. Snimio sam kako to izgleda ali ne znam kako da vam prosledim video?

Da ne otvaram temu samo zbog jednog pitanja. Vidim da je ova tema skoro otvorena.
Da li smeta konzoli ako je adapter za struju stalno uštekan u struju. Znači ja ne čupam adapter iz struje kao i adapter za kinect,može li to da naškodi konzoli ili adapteru?

Ne može, slobodno ostavljaj uštekano napajanje. Jedino bi moglo da ošteti ako bi došlo do naglog pojačanja napona, što bi oštetilo sve uređaje, ne samo xbox, ali su šanse za to poprilično minimalne.

Teško da će u Srbiji doći do nekog pojačanja napona. Mi u južnom banatu imamo od 150v od 180v. Možda neki pad napona,ali preko 220v neće biti sigurno.

Otud poprilično minimalne šanse. Ja vadim napajanje jedino kad negde nosim konzolu. Uživaj u konzoli i ne razmišljaj o tome.

Hvala ti druže,
Sada mogu mirno da cepam svoje omiljene igre,a i deca su presrećna sa kinectom. Uživanje za celu porodicu.

Niko ne čupa adapter iz struje, kao što ti je napisano ne razmišljaj o tome.

Da li postoji resenje za moje probleme?