Pad framerate-a u nekim igrama

Imam problem sa pojedinim igrama. Naime, frame rate je duplo manji rekao bih, i to igre koje su do skoro radile bez problema. Ne mogu sad sve da probam, da bih napravio neki uzorak na kojem procentu se ovo desava, ali pre neki dan sam igrao Pinball FX 2 i sve je bilo usporeno. Reko, nesto trenutno, nestace posle reseta. Sad igram sa drugarom NBA 2K13 i tu nije usporeno, nego secka. ?! Ocistio sam cache, i isto se desava. Forza 4 npr. radi bez problema. Ima li neko ideju u cemu je problem?

FSD 3.0, onaj pre Linka. Dash Launcher 3.05.

Probaj uradit update DL-a na 3.06… Pa javi

EDIT: Meni se pad FR-a počeo dešavati u Borderlands 2, čak ispod 10fps…
Da li je to normalno? ne znam :S

Izbrisi network parametre za sambu i ostale stvari u FSD.

To je to. Hvala.

No problem :wink:

I opet se desava isto. Sto je najgore jedan dan posle ciste instalacije najnovijeg FSD-a. Jel ima nacina da se skroz obrise dash launcher, pa da se ponovo instalira? Danas sam instalirao preko 3.06 ponovo verziju 3.05, ali nije pomoglo, pa sam vratio 3.06 ali i dalje isto. Uglavnom sve u istim igrama kao pre je los fps…nba 2k13, pinball fx 2…

Imas temu kako obrisati dashlauncher, pravljena je zbog black ops 2 za nju je morao da se obrise skroz da bi radila( kada je izasla). Kada startujes dashlauncher imas na poslednjoj strani uninstall.