Info:
When legions of monstrous creatures, known as Kaiju, started rising from the sea, a war began that would take millions of lives and consume humanity’s resources for years on end. To combat the giant Kaiju, a special type of weapon was devised: massive robots, called Jaegers, which are controlled simultaneously by two pilots whose minds are locked in a neural bridge. But even the Jaegers are proving nearly defenseless in the face of the relentless Kaiju. On the verge of defeat, …
Efekti izgledaju predobro, ali dijalozi su -_- …
Sto sam stariji, sve vise cenim pricu, a sve manje efekte.
CGI mnogo toga doda filmu, ali mnogo toga i oduzme…
Strahovito mi tesko pada sto ovo moram da prevalim preko usana, ali ceo ovaj trejler deluje toliko bedasto da mi se place. Kao high-concept ideja zvuci super, ali izvedba uopste ne obecava. Eh, nada umire poslednja…
Jedva cekam da film izadje. To je jedan od onih koje moram gledati u bioskopu. Ja volim da gledam ovakve filmove zbog efekata i zato sto sam vecno dete. Ali sada realno, prica i zamisao je glupa koliko je to bilo moguce napraviti. Bas bi neko pravio velike glupave robote da mlate rukama, pored takve tehnologije imas sredstva za mnogo razornije stvari koje staju u ruku. Ali dobro. Ljudi su hteli da prave filmove o transformersima i godzili ali su licence vec otkupljene pa su zato napravili ovaj buckuris.
Pogledao sinoć u 3D… Pravi letnji pop-corn hit. Dva sata akcije i odličnih efekata. Priča ima nekoliko propusta, ali su zato fajtovi Jeager vs Kaiju maestralni. Odlično je što u prva tri minuta biva sve objašnjeno ko, kada i gde je napao, i od tog trenutka se film više ne bavi pozadinom priče nego predstojećim događajima, što je super jer nam nije potreban backstory od 45 minuta da bi se posvetili ogromnim robotima i monstrumima.
Iskreno se nadam da će film zaraditi dovoljno da dobijemo nastavak.
Procitaj strip Pacific Rim (Year One). Ja sam ga procitao, i imam osjecaj da ce biti ista prica i u filmu. Strip je poprilicno dobar, meni se svidio, iako nisam mjerodavan po pitanju stripova
Da, to sam propustio. Bilo bi cool da jednom dobijemo prequel ili mini tv seriju o tome kako je sve počelo, kako su gradovi uništeni, početak Jeager programa, prvi fajtovi i slično. Ah…
Samo sto bi ta serija bila jadna i niskobudzetna i posle onakvog filma bi se smorio da je vidim. Film je super uradjen ja sam bas odusevljan. Naravno covek treba da zna sta ide da gleda. Radnja, zaplet(ako se ista moze nazvati zapletom) sve je to preglupo u najmanju ruku. Ali kada filmu pristupis kao necemu sa brdo spec efekata i mega giga dogadjaju onda budes odusevljen.