Overwatch 2 i Diablo 4 odloženi za 2023

grafik

2023 je spekulacija. Ali sa obzirom da su igre bile za 2022 najavljene, ne bih ih ocekivao sledece godine.

1 Like

Kako su diablo 4 najavili neće nikoga čuditi ni da ga odlože za 2025-7 godinu…

Ovo je baš veliki zajeb od strane Blizzarda. Kakav fail. Ajde za Diablo 4 razumem pomeranje, ali OW2 je na dobrom putu da totalno uništi franšizu.

Posebno, što OW2 nikom nije trebao u tom obliku, sve su mogli dodati u igru kroz DLC i update. Ali, kako drugačije maznuti $60 nego kroz nastavak. I sad su u budžaku. Još gora stvar je da su OW2 najavili za Overwatch League gde su svi timovi prešli na 5 vs 5 model, i kako će sad ovo rešiti. Halapljivost na delu.

Ovo sam procitao na vise mesta. Ta igra je u jako cudnoj i nezgodnoj situaciji.

Totalno debilna stvar. Najveći razlog za nastavak je kao prelazak sa 6vs6 na 5vs5. Što je čudno, jer će sve mape (osim 2CP) iz OW1 biti u OW2. Zašto samo ne uvesti 5vs5 u postojeću igru i nastaviti sa live service modelom koji je tu još od 2016. To što igra dobija PvE i single player modove, ne zahteva nastavak. Pohlepnost koja kulja iz Activisiona prešla i na Blizzard, nemam drugo objašnjenje.

Da ja sad tebi objasnjavam da je sve chill? Pusti ih da rade svoj posao, pa cemo pljuvati kad izadje ako bude potrebe :joy:

2 Likes

haha, istina. Mislim Halo je igra koja izlazi u nastavcima pa kao svakako čekaš sledeći ili znaš da dolazi, ali za Overwatch je to bezveze jer je igra od starta postaljena kao live service. Da su sve ovo što su planirali za OW2 samo nadogradili na OW1, pa čak i u fazama, do sada bi nešto imali i OW1 bi dobijao nove heroje i mape.

1 Like

Šalim se malo i razumem muju.
ali vidis kako moze i na drugu stranu :grin:
I uvek ina izgovor i opravdanje, zavisi kako gledas.
Meni je bio kul overwatch ali je sve postalo toliko competitive da sam batalio i to na samom pocetku.
Posebno kad su svi provalili onog debelog sa stitom pa kad napadas nisi mogao nista protiv 6 takvih sa turetima.
Zaboravih imena i tacno sta kako, ali ko je igra na launchu setice se.

Mozda u 2. delu bude bolje :sunglasses:

Ah, da, tako je bilo u početku, moglo je u timu da bude šest istih heroja, posle su sveli na to da bude samo jedan u timu, i u poslednje dve godine su napravili da u timu može biti samo 2 tenka, 2 dps i 2 healera, tako da se meta podosta promenila. U OW2 je zamišljeno da bude 1 tenk, 2 dps i 2 support, što donosi brži gejmplej, više flankovanja i manje štitova/barijera.

Stvar je u tome, da im za to nije bio potreban nastavak :tipping_hand_woman:.

1 Like

Ni Fifi već 10+ godina ne treba nastavak, ali što ne uzeti 60$ iznova. Da su jedini pa hajde, nego primera koliko voliš.

4 Likes

Da da, istina