Overwatch 2 - Free to Play Trailer - Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

4 Likes

Nisam ocekivao da ce biti free.
Idemo breeeeeeeeeeeeeee

2 Likes

Realno najvise uspeha imaju igre koje su free to play, Warzone, Apex…

1 Like

image

1 Like

Sve dok su to skinovi i ostala kozmetika, trosenje pravog novca na ingame stuff nije problem. Jos ako neko igra samo to 50-100 sati mesecno zasto ne kupiti neki skin…

1 Like

U igri se jedino skinovi kupuju. Nema ništa pay2win. 95% (ako ne i više) skinova, emotes i gold verzijea oružja se mogu zaraditi kroz igru, tako da se ni dolar ne mora potrošiti. Za specifične skinove se gledanjem Overwatch Lige mogu zaraditi tokeni, i jako mali procenat se isključivo kupuje, mada posle par meseci bude deo nekog eventa ili sezone. Sve u svemu, kome skinovi malo znače, bazna igra je više nego dovoljna.

1 Like

mljac

i moj tenk heroj :kissing_cat:

2 Likes

Bitno je da se tu nalaze moj buda brat i Reaper. :ok_hand:
Jedina dva heroja koja sam igrao u kecu. xd

2 Likes
1 Like
1 Like

Poklekao sam i kupio Watchpoint pack koji daje insta pristup OW2 demou :sob:.

Odigrao sinoć dve partije kao support. 5vs5 je sasvim ok, svi koji su se plašili da će ovo da ugrozi igru, mogu da odahnu. Sa jednim tenkom manje, do izražaja više dolazi svaki igrač, posebno oni koji su dobri, sada mogu doneti prevagu u meču. Takođe, loš igrač vrlo brzo bude otkriven i postane meta zato što skoro više nema sakrivanja iza tenkova da bi se sakrila osrednjost.

Igra je postala “više” fps shooter nego što je bila pre toga i dps sada imaju veću ulogu, ako ne i glavnu. Kao što rekoh, dobar dps igrač će vrlo lako doneti prednost svom timu. Jedan manje tenk znači više posla, od čuvanja supporta do uletanja u protivnički back-line. Supports/healers su blago poboljšani sa pasivnim healom i više su “zabavni” za igranje nego ranije (bukvalno nije svejedno kad se Lucio namerači na nekoga dok bi u OW1 reakcija na njega bila “ma beži komarac”).

Dva nova heroja Sojourn (dps) i Junk Queen (tank) su fino osveženje. Sojourn je malo op trenutno i njen rail gun je čudo, mada mi se čini da konzolni igrači ne mogu izvući pun potencijal iz nje zbog aiminga. Junk Queen je prokleto dobra sa svojim mogućnostima, plus zadaje blood loss koji je novina u igri.

Grafika je odlična, sa starim mapama koje su dobile facelifting i novo doba dana (noćne mape su sada dnevne i obrnuto), finih 60fps i pojačan zvuk, koji je svakako već bio mega u OW1.

Jedino što mi se trenutno ne sviđa je UI, koji jeste minimalan, ali dosta sitniji za TV. Ekran na kom se biraju heroji je nekako suvonjav. I sami su rekli da na ovome rade, tako da ostaje da se vidi do oktobra kako će izgledati.

Elem, odlični prvi utisci.

7 Likes

Dao si 40usd samo da bi isprobao demo?
Moze li se kako drugacije doci do demo-a?
Do kad je demo aktuelan, do kad ce se moci igrati? Do izlaska ili?


Mozda ce biti interesantna kombinacija 1 healer 2 tenka 2 fps-a. Ili 1 fps 2 tenka 2 hilera, bas ima prostora za manevraciju…

Prijavio sam se još 16og za betu i na kraju ipak popustio. Mislim, ipak ću dobiti neke skinove i te gluposti za te pare, ali me FOMO odradio za medalju. Plus sada putujem, i pitanje je kada ću imati priliku da igram.

Nisam mogao naci podatak do kad ce se moci igrati OW 2 sa Watchpointom, jeli do izlaska ili do 18. jula do kad kazu da ce biti Beta.
Ako je skroz do izlaska, aj mozda i vredi.
Ali ako je samo do 18. po meni ne.

Mislim da je samo do 18.og.

nek si zdrao…

Evo dobio sam i kod za betu od Blizzarda za Xbox. Ako te zanima mogu ti proslediti :wink:.

1 Like

ako nekoga zanima preview



4 Likes

ajdeeeeeeee, za pc?

Kod je za Xbox lol.