Only Fun's

11 Likes

Ne moras da budes princeza znanja da bi radio, dovoljno je da zelis i da ti trebaju pare.

8 Likes

5 Likes

Nije lepo da tako pricas. Nije lepo smejati se poremecenim ljudima… :grimacing:

2 Likes
1 Like

4 Likes

Sad je zovu i Mica Zanoktica. :smiley:

Mislim opste je poznato de su kozmeticki saloni prva linija odbrane srpstva od stranih neprijatelja i domacih izdajnika. :wink:

Nego ljudi jel ste primetili da i Mica malo pokusava da kopira Diksi? :slight_smile:

Ono nema sta nasa muza i ljubimica ovog foruma postade prava trendseterka na nasoj politickoj sceni. :smiley:

Realno ovakva moze komotno da se prijavi za “Tvoje lice zvuci poznato” , ono samo jos malo da nasteluje glasne zice i prolazi kao “Diksi” 100% , ono pitanje bi bilo samo ko bi osvojio drugo i trece mesto (znaci Mica bi kao “Diksi” dominantno protutnjala kroz taj show kao kaznena ekspedicija, kao nasi na EP u Turskoj 2001 ili originalni “Dream Team” na OI 1992 u Barseloni, ono oprala bi sve sa 20+ razlike). :smiley:

Mislim Mica ovako sama po sebi ne izgleda lose ali dzabe se trudi da kopira Diksi, tu joj ne bi pomoglo ni 580 miliona, Diksi je ipak Diksi, mislim onaj opasni i namrsteni a istovremeno slatki izraz lica i pogled i onakav nezan i seksi glasic ne moze da se nasteluje, tu ne pomazu kozmetika i saloni. :wink:

FB_IMG_1647809650738

9 Likes

:man_facepalming:

3 Likes

@marko_gts
Ovo tvoja teritorija, igen ?
:rofl:

Sto bre? Nisam ukapirao?

1 Like

:rofl:

1 Like

Ma pobrkao si. @MladenVR je iz Vranja, tamo je Madjarski dominantan jezik. :stuck_out_tongue:

5 Likes

To je naselje pored mog, bojim se da ce i ove godine napraviti isti gresku :rofl:

4 Likes

FB_IMG_1647943367116

16 Likes

8 Likes

Imao sam ovaj slucaj licno. Pisao sam :joy:

1 Like

Postao si muškarac jer ti je bilo previše lako kao žena ?

5 Likes