Only Fun's

A imali su neka jaka prava dok su bili pod amerima? Nisu im bas uveli neku demokratiju.. Prava? Koja prava.. Nije sve tako crno belo. Sta ne slikaju im se cerke gologuze za instagram i nemaju mek..

Svako gradi svoju drzavu i uredjenje. A ta zamisljena prava nisu od boga pa da moraju svi isto. Za njih ti nisi ispravan..

Vidi ovako.. Voda u Afganistanu je njihova, zemlja njihova, vazduh njihov.. Najvaznije od svega ni 1$ ne duguju MMF

A sta je tvoje u Srbiji od ovoga? NISTA..

Verovatno ni gace kpje imas na sebi nisu tvoje nego dug nekoj stranoj banci. (Figurativno, ne bukvalno)

Ja bih opet razmislio o svemu..

1 Like

Samo cu ovaj snimak ostaviti ovde. Ima jos brdo clanaka i snimaka po netu. Kad vidim i procitam sve dovoljno mi je da donesem odluku o stanju te drzave konkretno, kao i svih ostalih na bliskom istoku.

Ako je ovo ta sloboda koju oni imaju ja je nikako ne zelim. Moze da bude sve njihovo i zemlja i voda i vazduh, ako treba da 24/7 gledam puske svuda ili zavisim od toga koliko je neko mentalno stabilan ustao taj dan da me ne posalje da kucam kamen u nekom najboljem slucaju neka hvala.

Ova rupa na balkanu, u kojoj sam trenutno, polako ide u tom pravcu i iskreno vec duze vreme planiram da napustim. Preko 30 godina nekoh haosa, ludila, kriza mi se vise smucilo. Briga me za politiku, nacije, veroispovesti, nikad nisam imao niti imam problem sa tim, vec samo hocu da normalno funkcionisem i zivim. Ovde je to na zalost postalo nemoguce, a da placam nekom da nesto imam mi ne pada na pamet.

2 Likes

Samo sto nije svima isto to “normalno” To jeste problem. Polazisod sebe.

1 Like

1 Like

4 Likes

Mislim da sam jedini koji ne zna sta je drift. Nikada nisam imao taj problem za zivota.

1 Like