Only Fun's

3 Likes

Mi necemo ni tada :grin:

I ne moramo u EpstajnUniju mogu oni i bez nas :grin:

3 Likes

Nije trauma nego kopiraju nadasve popularni a nikad gori zanr hip hopa tzv mumble rap. Poslusaj ASAP Rocky-ja ili Playboi Carti-ja, svaka druga rec gucci gucci bling.

evo jedan odlomak:

Rockin’, rollin’, swaggin’ to the max
My bitch a fashion killa, she be busy poppin’ tags
She got a lotta Prada, that Dolce & Gabbana
I can’t forget Escada, and that Balenciaga
Her attitude Rihanna, she get it from her mama
She jiggy like Madonna, but she trippy like Nirvana

odvratno

1 Like

I ti ameri mogu imati traume i komplelse od siromaĹĄtva zbog odrastanja u getu :slightly_smiling_face:

1 Like

4 Likes

4 Likes

5 Likes

4 Likes

3 Likes

2 Likes

2 Likes

3 Likes

Haha ovi su zajebali i mene , inače ja ovih dana kako je ovaj pakao napolju i nema ljudi u parku i nemam kome da prodajem sladoled i sokove ono radim bukvalno predveče od 7 pa negde do pola 9 , eventualno 9 , jer pre 7 nema nikog a posle pola 9 već svi idu , tako da odem tih nekih sat ipo pokupim jedno 4,5,6 hiljada pazara ili koliko već bude tog dana i ajd kući.

4 Likes

Na koju foru imas frizider? Jel se to nesto placa ili? Pretpostavljam da da. I kako se isplati ako je pazar par hiljada?

Covjek uziva u zivotu. Pisao je da nema neke velike prohtjeve, tako da je tih par hiljada sasvim dovoljno

2 Likes

Voleo bih da sam dovoljno chill da mogu i ja tako, al ne mogu – milo mi je da imam sve svoje igracke, da mogu da priustim neki iznenadni trosak bez previse stresa.

Primamljiva mi je filozofija, al u praksi nemam karakter za to.

1 Like

Nije stvar u tome, nego kako par hiljada dnevno moze da pokrije troskove frizidera? Zar se ta mesta za frizidere/kokicare ne placaju papreno? Ta racunica mene interesuje :smiley: