Only Fun's

3 Likes

:grinning_face:

4 Likes

4 Likes

4 Likes

5 Likes

1 Like

Nema zato sto je caci ekipa ugasila skolu za mlade.

Pa kako nije ugasila u vaterpolu? brate, ne moze bas doveka da imamo vrhunske mlade igrace. Kazem i tad kad smo ih imali, bez stranaca nije moglo. Pa i taj poslednji F4 na koji smo otisli, pa nismo tu mi imali domace igrace svetske klase ili neke ne znam kakve ekstra talente. Jednostavno, susan period a i takmicenja su takva gde niko nece hteti da ima u njoj ekipu koja razigrava svoje talente. Mi ih ne razigravamo ni kroz ABA na zalost.

Mnogo para za lose rezultate. Koje si ima sa nasim igracima. Koji ne kostaju nista a znace za buducnost sporta u celoj zemlji.

Sto se vaterpola tice to je bas nevazan sport.

Ma realno Partizan je skroz izgubio bilo kakav koncept, sistem kao i lokalni identitet, ovo definitivno nije onaj Partizan koji smo voleli i koji je bio uvek srce srpske košarke, ovo je nešto ono nedefinisano, neki biznis klub od koga je ostalo samo ime i zaista tužno što više niko ni ne gaji bilo kakvu nadu da ćemo možda opet u nekom momentu videti nekog novog Dalipagića, Kićanovića, Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebraču, Vujanića, Dekija Milojevića, Bogdanovića……….niti neku novu legendu kluba (jer strancima je Partizan samo usputna stanica) i ovo više nije naš klub, nama je naš klub ukraden.

Mislim nemam ništa protiv stranaca, i treba da ih bude ali u nekoj razumnoj meri, ok stranci su tu da donesu neki ekstra kvalitet, da malo pojačaju konkurenciju na određenim pozicijama ali ipak srce i kostur tima treba da čine domaći igrači, kao što je i bio slučaj dok je Dule Vujošević bio trener, a takođe ima primera da se može i dalje tako, najbolji primeri za to su recimo Žalgiris ili Monako.

Takođe videli smo da tokom svih ovih prethodnih godina more stranaca je prodefilovalo kroz klub ali zasta retko ko od njih je doneo neki zaista ekstra kvalitet i opravdao ta ulaganja, realno jedini za koje to iskreno mogu da kažem i uvek bi ih rado video u ekipi su Kevin Panter, Matjas Lesor, Bruno Kaboklo (šteta što nije ostao malo duže), Dante Egzum, Jam Madar i sad Karlik Džons, Isak Bonga, Dvejn Vošington i Kamerun Pejn (igrač sa 10 NBA sezona iza sebe pokazuje da se zasad fino snalazi i u evropskoj košarci) i Bruno Fernando isto ima solidno NBA iskustvo, igrao i na više velikih takmičenja za reprezentaciju Angole, itd i njih 5-orica su ono maksimum što bi ja zadržao od stranaca.
Mislim pokazalo se isto da ni stranci ne donose baš željene rezultate a još manje su garancija za bilo šta, i po meni bolje da u EL igramo većinom sa domaćim igračima i budemo recimo 15-ti nego da igramo sa sve strancima i budemo tipa 10-ti, barem bi naša košarka imala neke koristi od toga.

Recimo pre svega bi pohvalio Francuze, Australijance, Kanađane i Nemce za ono kako rade i šta rade u svojoj košarci u poslednjih 10-ak godina i recimo Australija je odličan primer kako napraviti i organizovati svoju ligu, da valja a da se razvijaju vrhunski domaći igrači i da od toga ima koristi njihova košarka jer vidimo poslednjih nekoliko godina koliko imaju prospekata i koliko sjajnih mladih igrača, Džoš Gidi, Ben Simons, Dajson Denijels, Dante Egzum, Matiz Tajbol, Džoš Grin,Džok Londejl, Duop Rit, Džek MekVej, Ksavijer Kuks, Džoni Farfi, Tajris Proktor, Luk Trejvers, Roko Zikarski, Lahlan Olbrič, Aleks Tuhi……………sad ne kažem da će svi oni napraviti vrhunske NBA karijere ali neko hoće i neki već jesu i što je najvažnije ima ih i stalno iskaču neki novi, slično kao i Francuzi a da ne pominjem Kanađane u poslednjih nekoliko godina.

silent hill f

3 Likes

4 Likes

7 Likes

Prijatno :grinning_face:

1 Like