Only Fun's

1 Like

2 Likes

1 Like

2 Likes

6 Likes

1 Like

4 Likes

2 Likes

3 Likes

2 Likes

3 Likes

Ona garant ima gomilu hejtera s kvazi-argumentima tipa ‘nije stvarno zasluzila taj novac’. Sto se mene tice samo nek zaradjuje dok moze, ako za jos jedno lepo lice ima tolika publika, sto da ne. Al da me pitas sta ta zena radi ne bih znao – igra igre? caska sa publikom?

Nego koliko mora da ima usamljenih mladica (koji su, pretpostavljam, njena glavna publika) da mozes da se finansijski osiguras ako imas dovoljno atraktivno lice i simpatican karakter. A ni to nije garancija, siguran sam da ima milion jednako lepih devojaka koje su probale isto pa nigde nisu stigle. Nekakva harizma, ili samo je bila na pravom mestu u pravom trenutku?

Nemam neku poentu, samo mi je fascinantna ova buducnost koju smo dobili. :woman_shrugging:

1 Like

Zanimljivo što to kažeš, jer upravo prvi put kad sam čuo za ovu je zato što sam naletio na kilometarski tvit o njoj koji ju je ponižavao. Lik udario kao neku disertaciju, psiho-analizu njenog lika i djela i to još pokušao da proda kao… nisam ja triggered i opsjednut, ovo je bilo 10 minuta posla. Ona ga blokirala samo i on je onda pjenio u komentarima sa drugim koji je ne vole.
I ja onda nađem njen yt kanal da vidim ko je i šta je, nisam mogao da nađem ništa da opravda taj hejt. YT kanal su joj vlogovi ali navodno je strimerka, Valorant i tako to.

A čak ne bih rekao da je gledaju samo mladići, jer sadržaj joj je ono girly i po komentarima što sam čitao, vidio sam da joj pišu isto djevojke druge.
Inače, djevojka izgleda još ljepše nego na toj slici gore, i definitivno ima neki šarm. Nije slučajno da je prate toliko ljudi.

1 Like

Nemam neku poentu, samo mi je fascinantna ova buducnost koju smo dobili. :woman_shrugging:
[/quote]

E istina, vidiš to je i meni ono fascinantno, mislim kad sam bio klinac i kad još nije bilo neta (ili je tek bio u nekom ranom povoju) ono mogao sam da zamislim da ćemo preko neta moći da ne znam skidamo filmove, muziku, čitamo neki vesti ili sportske rezultate, dopisujemo se sa nekim, četujemo sa nekim (ili pričamo reko web kamere), zakažemo dejt ili odemo i nađemo se negde u gradu sa ribom koju smo upoznali na netu, itd ali iskreno nisam mogao da zamislim da će postojati nešto tako kao Youtube, društvene mreže ili influenseri i tako neki likovi koji su internet zvezde a zapravo ne bave se ničim, nit imaju nekog posebnog talenta ili afiniteta ka nečemu niti neka posebna interesovanja nego ono bukvalno eto samo su kao poznati i maltene eto tako na foru su poznati i postali poznati ničim izazvani.

Recimo šta to znači influenser ili youtuber, mislim evo ja sad otvorim svoj kanal i sad šta sam ja , mislim ja mogu biti recimo ufolog i istraživač nebeskih misterija, basketaš, DJ i fan Hip Hop-a, stripadžija, gejmer…jer ono sve sam to ja a mogu biti i bilo šta od toga pa eto pokrenem svoj kanal ili ne znam neko je kuvar i bavi se kulinarstvom (bilo iz hobija ili profesionalno) pa pokrene svoj kanal i ako ljudima bude interesantan i simpatičan i vole da ga gledaju kako radi sa hranom i šta sprema on onda sakupi hiljade pratilaca i kao postane poznat ali on je kuvar i bavi se nečim a mislim šta znači to jutuber ili influenser…i zašto bi neko trebalo da bude poznat samo zato što ima svoj yooutube kanal ili profil na društvenim mrežama što svako ko ima internet konekciju i bilo kakav uređaj može da otvori u bilo kom trenutku.

1 Like