Only Fun's

3 Likes

Morao sam pa nek ide zivot :joy:

Saucesce za palog brata

6 Likes

7 Likes

6 Likes

Haha latino senzibilitet, znao sam da ima neka tajna veza , da ima neka caka u vezi nje. :slight_smile:

Mozda bi mogla da je glumi ona Brazilka Alice Braga sto glumi u onoj seriji na Fox Crime kanalu , Queen of the South , ono ima malo i fizicke slicnosti i to su negde priblizno istih godina (mada mislim da je ta glumica jedno 4,5 godine starija od nje sto nije strasno :))

Inace ja kapiram da ce Diksi relativno brzo izaci iz zatvora i da je onda ceka blistava karijera kao analiticarku u jutarnjem programu na hepiju (da da onaj jutarnji program sto traje od 4 nocu do 5 popodne) i to u duetu sa Milicom Zavetnicom (cak ovako i lice po izgledu :slight_smile: ), pa onda “Goli zivot” kod Marica (postace jedna od Maricevih glavnih zvezda a kapiram da ce malo i na Balkan Infu da se odomaci i ostavi nekog traja, ono bice " Ja sam Tesa Tesanovic a moja danasnja gosca je gospodjica Dijana Hrkalovic, gospodjo Hrkalovic dobro nam dosli" a onda ona sa onim njenim mrkim pogledom (kao nadrkana apotekarka kad te pogleda kad joj trazis bromazepam a pokusavas da joj objasnis da si recept slucajno zaboravio kod kuce) i onim njenim grubim rapavim glasom kao Harley Davidson sto radi na kerozin " bolje vas nasla, hvala na pozivu " , a ono dole komentari pljuste (kao i uvek kad gostuje nesto zensko iole mladje i dopaljivijeg izgleda) : Teso prekini da igras klikere, Teso prekini da ceses jaja dok gosca prica nepristojno je, Teso zovi skaljarce da cujemo i njihovu stranu price…ono ako ne bude tako onda stvarno jbga…:slight_smile:

Požurite još malo pa nestalo :rofl::rofl:
:man_facepalming:

Da li je moguce da vi i dalje o Diksi :rofl:

5 Likes

2 Likes

Brate kako bi bila fora da imam ovaj jedan na gajibi. :wink:

5 Likes

I nastavljamo sa “novinarstvom” zlatnu medalju za danas kući nosi Kurir :medal_military:

7 Likes

Izgleda da su bila dva Dušana Mašića. Stavili su sliku pogrešnog.
Na ovom linku je izgleda ispravna vest:

Skroman decko salje sve pare kevi , ovaj isti kao i brat Batigol :slight_smile:

4 Likes

Čudi me da nisi Alice Braga stavio u kontekst filma City of God, jedan od najboljih filmova koje sam u životu gledao, sigurno najbolji brazilski.

Verovatno mislis na film “Cidade de Deus” , sad da li je najbolji brazilski ono subjektivno je i diskutabilno, ali svakako odlican film, recimo meni je njihov najjaci film Rio 2096 : A Story of Love and Fury , SF snimirani film, zaista fenomenalan film koji se proteze kroz 4 razlicita istorijska perioda.
Inace da naravno gledao sam Cidade de Deus ali nisam ni znao da Alis Braga glumi u tom filmu, ne mogu sad da s setim, ono taj film je vec relativno dosta star (negde sa pocetka 2000-ih) a ona je jos uvek mlada glumica tako da kapiram da je u tom filmu bila bas klinka, ono bila je jos tinejdzerka kada je igrala u tom filmu.

Pitanje šta ako nedobaci do 2025? :thinking:

2 Likes

Upravo na Warzone grupi, ovo je oko 500€ kako mi drugar kaze. :joy:

2 Likes

6 Likes

2 Likes