Važi isto i za televizor (neretko i po dvojica morali da ga nose).
Mi prije igrali u LAN-u kod kolege. Lik mi komšija bio, nije ni daleko bilo. Kućište od PC prenesemo bez problema ali monitor uvijek leđa ubi. Kad je trebalo prenositi bio je fazon samo što prije prvi kućište uzeti.
Haha nego kad smo kod starih televizora ja se secam kao klinac imali smo onaj neki nemački “Loewe” televizor koji je ja mislim ćale kupio još pre nego što sam se ja rodio, tamo negde u prvoj polovini 80-ih kada se vratio iz Libije (gde je boravio i radio neke 2 godine) i koji je bio baš ultra-kvalitet i ono wooow kada se pojavio i ja se secam nakon mozda 10-12 godina korišćena tog TV-a nesto mu rikne daljinski ili smo ga mi nešto sjebali (tipa padao na pod, pa mu otišo onaj senzor, ona lampica ili šta ti ja znam) i problem je bio što kad upališ TV bez daljinskog onako na onoj tipci na televizoru bude mu onako skroz crvena slika koju moraš da namestiš i da podesiš posle i tu su živele neke komšije sprat iznad nas (koju su se u medjuvremenu preselili u Šabac jer su već tamo i imali neku rodbinu i prijatelje još onda 90-ih, nažalost baš nedavno čujem i ono baš mi bilo žao kad sam čuo da je taj komšija umro iznenada od infarkta pre nekoliko godina, neka počiva u miru ) i sećam se te komšije su imali neki veliki onako noviji “Gorenje” televizor i slučajno se ispostavilo da njihov daljinski šljaka na našem televizoru (ono kako pojma nemam, verujem da ne zna niko, ali eto nekako je bio kompatabilan i odgovarao) i sećam se tad ono kad se probudimo prvo što radimo upalimo televizor i neko (uglavnom ja) bi onda trknuo gore do komšija da na kratko pozajmim daljinski da namstimo sliku (da ne gledamo ono skroz crvenu sliku kao da gledamo infra-crvenu kameru) i kad bi namestili sliku ja bi za par minuta opet trknuo gore do njih da im vratim daljinski.
Naravno ono kad namestimo sliku nema više gašenja televizora do uveče dok ne polegamo a nekad bi ga ostavili i da radi noću dok mi spavamo da ono ne moramo baš svaki dan da idemo gore po daljinski da im tražimo.
pa kad bi se konzola ravnjala sa 7800XT onda PC nikome ne bi za gejming trebao sem ovim entuzijazistima koji pucaju na 4090 ili 7900XTX
Zato su čuvali do kraja specs